Cum să îți albești dinții acasă ieftin și sigur cu DrWhite.ro

Comment

Business

Deși nu am crezut că voi fi în postura în care îmi voi scrie secretele pe acest blog, de data asta însă fac un efort și răspund întrebărilor care mi se pun. De ce am eu dinții atât de albi? Ei bine, mă spăl pe dinți regulat, însă nu prea cred că asta e ceva ce nu știați. Dinții mei de la un anumit timp au cam început să se îngălbenească. Am băut un timp foarte multă cafea și foarte mult Cola. Însă când am sesizat că nu mai e deloc de glumă cu dantura mea, am zis că e timpul să fac ceva. Și atunci am căutat alternative de albit dinții acasă, ca să nu trebuiască să merg mereu la dentist, pentru că timpul nu îmi permitea asta. Nu am apelat la plasturi dentari celebri de la o firmă destul de renumită, pentru că am avut pățănii destule în anii trecuți. Însă am căutat o alternativă și am găsit!

albire dentara

Mi-am albit dinții acasă cu plasturii pentru albire dentară de la DrWhite.ro

Din căutări în căutări, am dat peste aceste benzi pt albire dentara, pe care după ce le-am comandat mi-au venit acasă într-un timp relativ foarte scurt. Pachetul pe care eu l-am cumpărat este un pachet format din 7 benzi pt albire dentara și un creion. A costat în jur de 69 de lei și le-am folosit câte 1 plic pe zi. Plicurile conțin benzi pentru partea de sus și partea de jos a dinților. În prima fază am folosit benzile, creionul l-am lăsat pentru zilele negre sau pentru atunci când aveam nevoie de o albire instantă pentru vreun eveniment. benzi pt albire dentara

Cum a decurs aplicarea benzilor pentru albire dentară?

Aplicarea benzilor le-am făcut în fața oglinzii. În fiecare zi, înainte și după aplicarea benzilor nu am consumat niciun fel de produs. Am așteptat cumințică ca rezultatele să apară, fără ca apoi să zic că de vină de fapt au fost benzile. După ce le puneam pe dinți așteptam 30 de minute, iar în timpul ăsta puteam face orice îmi doream, pentru că nu mă deranja deloc existența lor pe dinții mei.  În prima săptămână rezultatele au fost de la culoarea inițială gălbui a dintelui la trei nuanțe mai deschise spre alb, iar asta m-a făcut să-mi cumpăr încă două pachete.

drwhite-logo

 

Cât de dureroase au fost benzile pentru albirea dentară?

Probabil că deja ați auzit de prin alte părți cum că benzile pentru albirea dentară sunt foarte dureroase. Ei bine, acestea nu sunt dureroase deloc! În afară de faptul că simți la început o mică amorțeală din cauză că peroxid-ul de carbamidă își face efectul, nu încape discuția despre nicio durere. Ea este inexistentă dacă vorbim despre aceste plasturi. Iar lucrul care face celelalte benzi dureroase este faptul că alea funcționeaza pe un alt mecanism și cu o putere mai mare de peroxid, iar asta nu e ok. Ce am văzut eu este că cei de la DrWhite.ro au și plasturi pentru dinții sensibili care nu conțin deloc substanțe ca peroxid-ul. Deci, nu este nicio problemă. Există soluții pentru fiecare om în parte.benzi pentru albire dinti

Cât durează efectul albirii dentare dacă se face acasă?

Datorită Kit-ului EXTREME Teeth Whitening cu benzi și creion de la Bright White,puteți reda dinților albul stralucitor în doar 7 zile. Cât durează? La mine au trecut deja 3 luni de zile, iar efectul a rămas același. Ce mai fac eu pe lângă terminarea tratamentului este să îmi mai dau uneori cu creionul de albit ca să reîmprospătez puțin albul, însă eu pot să zic că s-ar putea să țină mai mult de 6 luni în cazul în care spălarea pe dinți este frecventă.

kit-albirea-dintilor-bright-white

Albește-ți dinții acasă și vei vedea rezultatele în maxim 7 zile

Știi ce trebuie să faci? Să intri pe DrWhite.ro, să-ți comanzi pachetul pe care ți-l dorești, și să începi să-ți albești dinții. Un zâmbet strălucitor constă în culoarea dinților pe care o ai. Nu mai sta pe gânduri, încearcă acum benzile pentru albire dentara de la Bright White și bucură-te de o albire nedureroasă în propriul tău cămin.  Atenție: Pentru o albire rapidă, aplicați creionul de 2-3 ori pe zi.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.