Cum să te alegi cu mobilă de top

Comment

Recomandări

În cele mai multe cazuri, noi românii nu facem altceva decât să ne stresăm atunci când vine vorba de schimbarea mobilierului. Știți și voi cum este, schimbi mobila și ai impresia că ai schimbat toată casa. Dacă alegi să schimbi mobilierul vechi cu un mobilier nou de top, atunci poți spune că ai această impresia. Dar dacă nu știi de unde să cumperi, dacă nu știi unde sunt cele mai bune prețuri și pe lângă preț, să mai aibă și o calitate de nota 10, atunci poți spune că ești un om mulțumit și ambițios. Ești pus pe fapte mărețe. Oare de ce? Schimbarea unui mobilier nu ar trebui să îți ocupe jumătate sau tot timpul liber de care dispui. Trebuie să știi unde să cauți, trebuie să ai în vedere că pe lângă calitate, cei care îți vând ceea ce îți place să fie corecți, să îți spună aproximativ în cât timp ajunge și ce costuri implică transportul.

Pot spune că vorbesc din experiență având în vedere că mi-am schimbat apartamentele ca pe mașini. Un an un apartament, apoi vândut! Alt an, alt apartament apoi vândut. Și uite așa am învățat să investesc în apartamentele pe care le-am vândut și cu un mobilier de calitate pe care l-am lăsat la cererea clientului în apartamentele prețul să se mărească cu câteva mii de lei, chiar mi-am scos de două ori prețul pe care l-am dat. Nu vă zic asta ca să vă dau idei de bussines. Vă zic doar că trebuie să fiți atenți atunci când luați ceva acasă. Faceți bine și renunțați la site-urile de ocazii care vă promit mobilier întreg maroniu închis și când ajunge acasă e maroniu deschis cu ușa sau balamalele ușilor mai mult ca rupte. Am trecut și eu prin asta, dar am ajuns la concluzia că de multe ori ce-i ieftin nu-i și bun.

M-am mutat cu actualul, care mi-a cerut mâna și am avut nevoie, cel puțin eu, am simțit că e momentul să fac schimbări majore în apartamentul ăsta cu două camere sclifosit. Am încercat în diverse magazine mari, nu vreau să dau nume, dar majoritatea modelelor erau făcute standard. Eu aveam nevoie de o adevărată mobilă de bucătărie, făcută la comandă că altfel nu ar fi avut cum să-mi încapă frigiderul și aragaz-ul în el. Și dacă cumva găsisem undeva… nu era ceea ce căutam. Și să nu mai discut de preț, aveau niște prețuri de parcă credeau că ei îți vând aur. Cu toate că artă de design nu exista. Stil, eleganță, culoare, sau măcar stilul clasic de îl prezentau, parcă mai aveau o soluție. Dar nimic. Și ce credeți că mi-a fost la îndemână cel mai mult? Google-ul! Trăiască el, că datorită lui mă mândresc în casă cu cel mai perfect mobilier bucatarie venit de la Producator mobila la comanda in 7 zile – Noblisime.ro!

Credeți că e greu să dați un search pe google și să vă documentați asupra firmei de unde ați putea lua o mobilă de calitate, pe care să o folosești pe termen lung nelimitat? Nu e greu! Doar că atenție: Înainte de toate trebuie să vă uitați ce vă oferă. Dacă vă oferă o bucată de lemn la 1000 de euro prețuri convenabile, cu stil, calitate, și care să ți-o facă rapid, atunci merită. Dar până atunci. Nu cred că mai este pe piață producător de mobilier care tu să ai o idee, să te întâlnești cu ei, să le dai planul de proiectare, că e normal să se facă așa, sau dacă nu… le zici exact ce îți dorești și ei gândesc pentru tine, faceți contractele, și vă vedeți după 7 zile. Și să nu uit: Doar ”la Noblisime ai transport gratuit pentru mobila la comanda în 7 zile!” În cazul în care nu vă vine să credeți, vreau să vă asigur că așa și este. Primești acasă ceea ce visezi de când te naști, și parcă visele se împlinesc atunci când vezi că mobila la comandă tu o primești.

După ce-am primit comanda…

După ce-am primit comanda
Greu va veni a crede..
Am pus-o în bucătărie,
Și casa a devenit bijuterie!

Eu v-am spus doar atât, fiți atenți ce cumpărați, de la cine cumpărați, și banii pe mobilă voastră de vis cui îi dați. Dacă vreți faceți ca mine, Noblisime nu va da greș, e pentru toate gusturile și se pricepe de minune să împlinească visele. Eu sunt foarte hotărâtă în curând voi da comanda, îmi doresc ceva mai nou, un dormitor la comanda, vesel, colorat sau poate țipător. Știu doar că ei vin la mine, și m-ajută să decid. Restul, sunt povești frumoase… și nu vreau să vă mai rețin.

Dacă vreți să cumpărați, luați-vă ceva de top ca să vă poarte noroc!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.