Daca crezi ca merita, asteapta-l

4 Replies

Să vorbim despre sentimente..

 Stiu ca atunci cand cineva te raneste, nu iti doresti decat sa te razbuni, sa ii arati ca nu te cunoaste indeajuns cu adevarat si ca esti capabil mult mai mult decat stia el, si ca nu a meritat sa faca parte din viata ta! Stiu ca e greu. E greu atunci cand vorbiti diferit, cand de la convorbirile lungi si dese, ajunge-ti la un mic apel dupa o luna, doua, sau chiar trei. (Te gandesti .. cum poate cineva sa se schimbe“doar dupa o despartire, nu“? Vreau sa iti spun ca unii devin foarte diferiti din cauza orgoliului care-i va domina!

Nu va putea niciodata sa faca primul pas, pentru ca nu ii va sta in caracter sa cedeze.
Va trece un timp si vei vedea ca ai nevoie de afectiune (iti lipseste), sa vorbesti cu cineva,sa te inteleaga, stiu cum e, dar sa te duci inapoi la el nu va fi niciodata o solutie. Ar trebui poate sa te gandesti sa incepi o alta relatie, alaturi de un alt barbat care sa te aprecieze, dar inima parca tot la el iti este …
Uite sfatul meu: Avem nevoie de iubire, nu ne place sa fim neglijate, dar eu nu cred ca solutia de asteptare se aplica la fiecare relatie in parte. Daca tu crezi ca se merita sa-l astepti, asteapta-l! Daca crezi ca nu va iesi nimic, revino-ti cu picioarele pe pamant si fii fericita cu altcineva.

 
 Si daca totusi tu crezi ca merita, asteapta-l. Nu vei pierde nimic daca sti ca deja ai pierdut un om de valoare, un om care iti facea viata mai frumoasa si mai simpla decat era. Asteapta-l, asteptarea merita uneori!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

4 comments

  1. Anonymous

    >ciar caci cine iubeste atespta dar ,, si cand astepti sa se antample ceva si nu se antampla nimica!!! si mai si ramai cu buza unftata!…..

  2. Aniela Deby

    >Depinde …Nu toata lumea e la fel,iar eu sincer nu am de unde sa stiu ce fel de persoana e!Oricum..tu trebuie sa stii daca merita sa il/o astepti…mai ales atunci cand o iubesti:d:>

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.