Danseaza si cucereste !

14 Replies

Norocele

Nu îmi mai aduc aminte acum bine dar ştiu că eram destul de mică atunci când am văzut în telenovele cum dansau bărbaţii cu femeile şi cum femeile ii puteau seduce pe bărbaţi printr-ul dans.

Vă închipuiţi că aceea secvenţă din acea telenovelă mi-a rămas întipărită în minte mult timp? Da, mult timp mi-a rămas întipărită în minte chiar şi atunci când mă gândeam ce bine ar fi să existe cineva care să ne înveţe să dansăm.

Când ai prieteni totul este mai uşor ceea ce-i foarte adevărat. Când prietenii mei au auzit de lecţii de dans în Bucureşti, m-au sunat să îmi transmită că s-ar putea ca visul meu de a dansa frumos, visul meu de a cuceri un bărbat stilat şi bun la dans, s-ar putea adeveri doar dacă merg la o şcoală ca asta.

Nu pot să zic decât că a avut dreptate, am intrat pe site-ul lor şi mi-am dat seama că eu chiar imi doresc să dansez, dar din păcate sunt prea grăsuţă să pot face asta şi pe parcursul anilor am început să am probleme cu coloana, ceea ce nu cred că e atât de indicat. Nu e vorba de dansuri normale, părerea mea alea cam toată lumea le ştie, sunt dansuri care te fac să devi special .

Lectii de dans in Bucuresti ofera cursuri de dans stilurile precum : Cha-Cha, Salsa, Rumba, Cha-Cha-Cha, Samba, Jive, Vals Vienez, Tango, Dansuri Populare Romanesti pentru adulţi începători.Genurile precum: Dansuri Moderne, Dansuri Latino-Americane, Dansuri de Societate sunt disponibile şi pentru copii.

Nu uitaţi pentru cei care vor să îşi îndeplinească visul, inscrieţi-vă, se merită !

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

14 comments

  1. cotos

    Inainte de marele eveniment, am fost la 5 cursuri, cate 1 ora..Vreau sa spun ca a fost benefic..Acum ma descurc la tango si vals..Inainte nici nu stiam cum se incepe un dans :))

    1. User Aniela Deby Post author

      Eu nu stiu vals, puţin de tot tango :)) În rest house, manele şi muzică de petreceri. App mersi de commenturi, promit că în nopţile viitoare trec pe la tine şi recuperez 😀

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.