De 4x blogger acreditat Webstock!

Comment

Personale

Este al patrulea an consecutiv când particip la Webstock în calitate de blogger acreditat. N-am să uit niciodată primul an, iar de atunci mă bucur de acest eveniment consecutiv… cu putință, pentru că e singurul eveniment ce reușește să aducă bloggerii an de an împreună. Când zic Webstock e ca și cum aș zice ceva ce îmi e familiar, drag, ceva ce mă face să mă simt bine. Nu pot să rezum în cuvinte de ce iubesc atât de mult acest eveniment, tot ce știu e că este evenimentul meu de suflet, singurul pentru care mă deplasez sute de kilometrii doar ca să fiu prezentă.

webstock 2017

De ce merg la Webstock și ce este Webstock?!

Dacă încă nu ați auzit, Webstock este cea mai mare conferință de Social Media din România. Singura conferință la care mi-e drag și mă simt mândră să fiu blogger acreditat. Webstock este conferința de unde eu voi învăța, auzi, a.ș.m.d) cele mai cool trenduri în materie de online, povești de succes ale oameniilor și sfaturi de cum să faci față într-un online atât de haotic, dar plin de surprize.

Însă ce ador cu adevărat este că la Webstock îmi regăsesc toate cunoștințele pe care le știu atât din online cât și din alte competiții blogosferice de-a lungul anilor, însă și prieteni pe care mi i-am făcut datorită acestui eveniment, printre care se numără @IoanaRadu, @Ianolia dacă vine, @Xsara, @șimulțiialții,  desigur mi-e dor să-l văd și pe Zoso! Mai ales că e speaker again.. la conferința de blogging care pe mine mă interesează cel mai mult, împreună cu cea de Social Media.

Evenimentul va avea loc tot la JW Marriot București începând cu ora 9 și se va termina cu prețioasă Gală Awards unde vor fi premiate atât proiectele agențiilor cât va fi desemnată și personalitatea anului, pe care desigur, abia aștept să văd cine va fi!  Webstock se adresează bloggerilor, vloggerilor, agențiilor, brandurilor, vedetelor, oricărui om care lucrează sau are de-a face cu online-ul, așadar, Webstock este și pentru tine.

Însă dacă nu ai avut ocazia să primești o invitație sau pur și simplu nu ai reușit să îți faci ordine în agendă, urmărește haștagul #WebstockRO și vei vedea o mulțime de materiale despre cum se desfășoară evenimentul, mai ales că va fi și în direct.

Abia aștept ziua de mâine! Webstock, evenimentul meu de suflet!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.