De Black Friday ai reduceri la extensiile Zen de până la -70%!

Comment

Business

Dacă te numeri printre doamnele, domnișoarele care își doresc cu ardoare măcar pentru o singură dată un set de extensii, atunci trebuie să îți spun că această perioadă îți va fi cea mai prielnică. Și asta pentru că cei de la Zen, furnizorii mei de extensii super premium, tocmai se pregătesc să lanseze campania care te va face să scoți din buzunar mulți mai puțini bani, decât ar costa ele în mod obișnuit. Și dacă nu știai îți voi spune eu: Extensiile Zen sunt unele dintre cele mai calitative din România, iar dacă încă nu ești decisă ce ți se potrivește, mai mult decât prețuri bune, ți se oferă și consiliere în ce privește alegerea lor.

extensii oferte black friday

 

În funcție de textura părului pe care îl ai și în funcție de stilul de viață care te caracterizează, specialiștii Zen te vor îndruma către cele mai potrivite extensii pentru părul tău. De asemenea, aceștia îți vor da o mâna de ajutor în alegerea lungimii, culorii și densității acestor extensii, tocmai ca tu să fii în siguranță cu alegerea pe care vei face.

 Dar care este tipul de extensii care ți se potrivesc?

Dacă îți dorești niște extensii de lungă durata, cel mai probabil îți vei dori să apelezi la unele de tip tape on. Acestea pot fi spălate, coafate, decolorate, îndreptate la fel că și propriul par. De asemenea, au marele avantaj de a fi greu de depistat de cei din jurul vostru, firele lor de par amestecandu-se cu firele tale de par naturale. Părul este colectat de la un singur donator, dezinfectat cu soluții ecologice pentru a menține structura firului intact.

Mergem mai departe și vorbim de celelalte extensii clip on care sunt la mare căutare. Acestea sunt prinse cu clipsuri de părul tău, fără să îți deterioreze niciun fir de păr propriu . La fel că și cele tape on, sunt niște extensii care pot fi purtate în orice mod, la fel ca propriul par. Avantajul cel mai mare în schimb al acestor extensii clip on din par natural 100% este acela ca pot fi puse atunci când vrei tu, procesul de aplicare fiind unul foarte simplu.

 

În cele din urmă, putem vorbi chiar și despre extensiile cu cheratină, respectiv despre extensiile microring. Bineînțeles, orice sistem de prindere are o de calitate superioară! Extensiile cu cheratină sunt reutilizabile și se pot vopsi sau decolora în condițiile în care respecți indicațiile primite de la specialiștii Zen. Extensiile de păr cu microring sunt acele extensii care se fixează cu prinderea inelușului pe o șuviță de par, pe o perioadă permanentă de timp. Acestea rămân fixate timp de aproximativ două luni, după care sunt date jos și refixate cu ajutorul unor noi inelușe.

Acum în perioada 16-18 noiembrie ai reduceri între -30% și  până la -70%

Ce poate fi mai drăguț decât faptul că acum îți poți cumpăra extensiile din păr natural dorite, la un preț mult mai mic decât în mod obișnuit? Indiferent de modelul pe care ți-l dorești.. Eu te sfătuiesc să: Stai cu ochii pe Zen și fii pe fază atunci când se dă startul, pentru că vinerea neagră va fi pentru tine o amintire plăcută! Dă un click aici ⇒ https://extensiizen.ro/  și lasă pagina deschisă ca să fii pe fază!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.