De ce să închiriezi mașini de la Trip Rent-a Car?!

1 Reply

Business

M-am lovit de multe ori de subiectul ăsta. Aveam mereu impresia că cei din jurul meu nu pot înțelege de ce de fiecare dată când ajung în România apelez să-mi închiriez o mașină.. în loc să merg din București până în Iași cu a mea. Și e simplu. Unii au zis că fac asta de fițe. Eu n-am zis nimic, de multe ori cred că pe banii mei pot avea ce fițe vreau eu, însă adevărul e unul mai crud. De ceva timp mașina mea nu mai merge. Așa că dacă am nevoie să merg prin țară, ce să fac?! Să împrumut mașina părinților? Ei ce ar face oare o săptămână fără ea? Nu se putea. Așa că am apelat la serviciul de inchirieri mașini.

rent a car iasi

Se pare că Iași-ul chiar vine cu oportunități faine!

Pentru că sunt la a mai mult de a 10-oară când inchiriez o mașină, de data asta mă aflam în Iași. Fără niciun gând că aș vrea neapărat să închiriez, că deh, e greu să iei mașina și să te plimbi pe străzi necunoscute, însă căutând pe net ofertele din curiozitate, am ajuns pe rent a car iasi, unde am rămas uimită că prețurile la inchiriat sunt mai mici față de Cluj și alte locații pe unde am mai aterizat. Și stând pe terasă la mallul ăla mare.. amicii mei îmi ziceau ” Hai fată, ai permis.. ce naiba?! Trebuie să tot dăm bani pe taxy? Hai închiriază mașina asta, pe lângă faptul că e bengoasă, cei de la Trip Rent-a Car îți pun la dispoziție și o mulțime de facilități…

Și atunci am luat decizia supremă!

Am simulat o i nchiriere pe 7 zile ca să văd care este prețul. Am zis că o ridic din Iași și o predau în Cluj, că ocazia asta mergeam fain acasă fără să mai stau pe trenuri/autocare și să pierd zilele. În plus, chiar îmi rămânea mai mult timp pentru mine. După ce am trecut în formular timpul de închiriere și locul unde o predau, mi-au venit 3 opțiuni. 1 Logan pe care plăteam 200E inchiriat-ul pentru 7 zile, un Peugeot sau un Citroen C Elysse Diesel care costa 224 de euro pe perioada de 7 zile. Ce credeți că am ales de la acest rent car iasi magnific?! Citroen-ul mâncal-ar mama pe el!

trip rent car

De ce am închiriat totuși mașina?

  • În primul rând mi-au plăcut prețurile.
  • În al doilea rând mi-a plăcut că procesul de închiriere de la Trip Rent Car a fost foarte ușor.
  • Au  disponibilitate de predare 24/7 zile, ceea ce să fiu sinceră e cam rar, multe agenții de genul ăsta îți pun orele fixe atunci când vrei să o predai.
  • În plus asigurarea SCDW de la ei mi s-a părut utilă. Iar pentru faptul că am predat mașina la fel cum am luat-o, banii mi i-am recuperat înapoi.
  • Toate taxele si asigurarea Full Casco sunt incluse în tarif (TVA inclus). Beneficiați de kilometri nelimitati și de asistență rutieră  pe teritoriul României. Dacă aveți nevoie desigur.
  • Mi-a plăcut că au și mașini de lux, nu au doar mașini ieftine, au și mașini compacte, și mașini de lux și promoții la închiriat.
  • Dar în primul rând i-am ales pentru că mi-au prezentat încredere.

Ce-ți recomand?!

Dacă vreodată ai nevoie să închiriezi o mașină… poți alege cu încredere Trip! Te vei convinge că niciodată nu a fost mai ușor să conduci o mașină de la ei, dar te vei convinge că sunt foarte rari oamenii care îți explică tot ce trebuie să ai în vedere atunci când o inchiriezi, mi-a plăcut să-i aleg. Și cu siguranță, i-aș mai alege încă o dată!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.