De ce să-ți fie rușine să vorbești despre sex?

Comment

Dragoste si Sex

Nu am înțeles de ce trebuie să vă fie rușine atunci când cineva deschide o discuție despre sex. Eu cred că este uman să discuți despre astfel de lucruri mai ales că face parte din viața noastră. Unii văd sexul ca pe o rutină, alții văd sexul ca pe o rușine. Vi s-a întâmplat să fiți într-un cerc de prieteni și să auziți cum dânsul a făcut sex cu dânsa… o altă prietenă de-a voastră? Vi s-a părut rușinos să discutați despre asta împreună chiar dacă știați cu toții ce s-a întâmplat, nu? Mare greșeală. Nu înțeleg de ce să vă fie rușine să vorbiți despre sex!

Fraților, să povestești cuiva că ai făcut sex, că te-ai simțit bine, că ai o viață sexuală activă și îți iubești bărbatul cu care o faci, nu este o rușine. Să faci sex e normal. Fiecare om are viață sexuală, doar că unii au o viață sexuală activa sau mai puțin activă. Ciudat… nu? Da! Vă este rușine să vorbiți cu persoanele apropiate chiar și cu ginecologul ce probleme aveți acasă în materie de sex. Nu vă înțelege nimeni, dar afirmați de fapt scurt și la obiect ” Avem o viață sexuală frumoasă”. Doar atât puteți spune? Frumoasă?

Cui îi este rușine să vorbească despre sex?

Am ajuns la concluzia că femeile care se prefac că sunt pudice, rușinoase atunci când trebuie să întreții o discuție despre sex la care participă câteva femei, tot prietene d-ale noastre… fac sex de mai multe ori decât facem noi cele care povestim.

Așa că fetelor, lăsați rușinea! Spuneți-vă și voi părerea despre sex atunci când v-o cere cineva și nu mai faceți pe rușinoasele ca și cum nu ați fi văzut niciodată în viața voastră cum cineva face sex în loc de ” dragoste” cum îi ziceți voi…

Semnat: Pentru toate rușinoasele care cred în ”dragoste” și care spun că ele nu au făcut niciodată ” sex”.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.