De unde îmi cumpăr produse românești în Uk?

Comment

Personale Viata în Uk

Produse românești în Uk? Știu. Multă lume mă întreabă des de unde. Dar avem! Nu cred că este român căruia să nu-i placă mâncarea românească. Așadar, poate îți va fi de ajutor să îți spun că deși în UK, eu cel puțin duc o viață haotică și cu lipsă acută de timp, din câteva clickuri comanda e finalizată, iar produsele românești ajung la mine fără să mă deplasez, fără să stau să mă calce alții pe picioare la rând și fără să stau mereu cu ochii pe casa de scanat ca să nu mă taxeze în plus la kilul de roșii sau castraveți. Da, se întâmplă de multe ori și asta.

De unde îmi cumpăr produsele românești când nu am timp sau chef să ies din casă?

Ei bine, le cumpăr online! Obișnuită de când mă știu să comand online, pentru că pe vremea când locuiam în România nu aveam Glovo, dar aveam Bringo, m-am gândit să salvez timp. Timpul liber și sănătatea nu le poți cumpăra, așadar le poți salva. Făcându-ți viața mai ușoară. Iar atunci când știi cum să-ți salvezi timpul, tot ce rămâne e să cauți supermarketul românesc online de care ai nevoie. Nu mi-a fost ușor să-i găsesc, dar acum tot ce contează e că atunci când vreau brâââânză…. brânză românească de văcuță, brânză de oaie, știu de unde să o iau. Vrei să știi și tu, nu? Poate că de multe ori ți se pare fiabil să cauți în propriul tău oraș, ei bine… eu nu am timp!

MyFooden.com – Locul meu pentru cumpărături online cu produse românești și nu numai!

Myfooden.com este supermarketul european online cu produse din România, Polonia, Lituania, Latvia, Bulgaria, și nu numai! Printre avantajele pe care eu le-am experimentat de-a lungul comenzilor, produsele comandate sunt exact la fel ca cele pe care le cumpăr uzual. Diferența însă o faca gama variată de produse pe care nu le găsești la toate magazinele din UK. Așadar, Myfooden.com este acel tip de supermarket pe care îl poți alege dacă vrei să te conectezi cu o gamă variată de produse din toate colțurile lumii.

Livrarea se face rapid la orice adresă din Marea Britanie, iar produsele ajung la tine în siguranță. MyFooden.com este mai mult decât un supermarket online cu produse romanesti in Uk, produse poloneze, produse rusești, etc. MyFooden.com pentru mine este un prieten. Mereu online, gata să mă ajute să îmi fac cumpărăturile din timp, fără să mă deplasez, livrându-mi-le direct la domiciliu. Lunar, săptămânal, depinde cam ce am nevoie și câte party-uri organizez.

Vrei și tu să-ți salvezi timpul? Alege să-ți faci cumpărăturile uzuale online pe MyFooden.com și află ce cumpăr eu în general!

Nu doar că vei găsi o mulțime de produse la prețuri avantajoase, dar la o comandă de peste 50 lire, livrarea este gratuită. Eu comand de obicei brânză, lapte pe care îl iau că am nevoie mereu să-l am în casă. Iaurt cu piersici sau căpșuni, pufuleți, condimente românești, margarină și cafea. Ai să vezi, cumpărăturile uzuale făcute online o să îți schimbe viața. Eu petrec de obicei în jur de 2 ore într-un supermarket ca să îmi fac cumpărăturile săptămânal, iar pe site… maxim 20 de minute. Și ce crezi? Tot timpul salvat îl țin pentru mine. E bun de petrecut cu oamenii pe care îi iubesc.

Pe MyFooden.com cumpărăturile se fac ușor. Intri pe site, alegi produsele pe care ți le dorești, le adaugi în coș. Îți pui datele de livrare, plătești cu cardul și în câteva zile, produsele sunt în posesia ta. Păi nu știai că întotdeauna un român găsește o cale de mijloc atunci când nu are prea multe shopuri cu produse românești în apropiere? Ei bine, eu sunt mulțumită de alegerea făcută. Și cu fiecare comandă, îmi mulțumesc mereu că nu e nevoie să alerg prin oraș după produsele românești, ce-mi alină tragic dorul de România…

Așadar…. tu de unde îți cumperi produsele românești în UK?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.