De unde îmi voi achiziționa rucsacuri si genti voiaj pentru călătoriile mele

28 Replies

Norocele

Rucsacuri și genti voiaj! Acestea sunt lucrurile de nelipsit într-o vară. Eu nu aș putea să plec în călătorie fără să am la îndemână un rucsac sau o geantă de voiaj. Și asta poate și pentru că m-am obișnuit să car după mine toate lucrurile. Chiar dacă pe unele nici măcar nu le folosesc. Dar să fie! Asta e de fapt cel mai important. Întâmplarea de anul trecut m-a făcut ca anul ăsta să-mi caut și să-mi cumpăr 1 rucsac dintr-o categorie mai mare de rucsacuri, că deh, trebuie să am de unde alege. Sau genti voiaj, o geantă dintr-o categorie la fel de mare, că eu sunt veșnic o nehotărâtă. Însă am găsit și site-ul care să îmi fie un partener de încredere de drum. Așa că, #dedrum.ro is here!

rucsacuri

De unde îmi voi achiziționa rucsacuri și genti voiaj?

Când cauți rucsacuri sau genti voiaj, ajungi la concluzia că nimic din ce mai există pe piața online nu te-ar mai putea impresiona. Însă lucrurile pentru mine au stat altfel. Din căutări, research așa cum îi spun eu, am găsit DeDrum.ro! Văzând că au în portofoliu trolere, genti voiaj, genti, rucsacuri și multe alte accesorii pe care e imposibil să le omiți, m-am uitat și la prețuri. Ei bine, prețurile sunt acceptabile, dar modelele de genti voiaj si rucsacuri sunt adorabile!

dedrum.ro

Modelul de rucsac care îmi place cel mai mult

Primul model de rucsac- care mi-a plăcut din această categorie de rucsacuri, se poate vedea în poza de mai jos. Îmi place pentru că are un preț accesibil și pentru că e un roz- spre mov. Pe lângă aceste lucruri, rucsacul ales de mine are și un spate cu sistem de ventilație AirScape.

rucsacuri

Acest rucsac are și lungime reglabilă a spatelui. Bretele și chingă de la brâu. Sistem de transport doi pioleți. Sistem pentru fixat un bec cu lumină interminentă. Buzunar frontal, clip pentru chei în interiorul rucsacului și multe alte detalii care m-au făcut să mă gândesc că e un rucsac potrivit pentru excursiile pe care vreau să le fac cu prietenii. Și culoarea mi se pară adorabilă! Prețul rucsacului este de 391,00 lei.

Modelul de geantă ales din categoria genti voiaj

Când zic genti voiaj mă gândesc direct la vacanță. Și asta pentru că mie mi se pare extrem de ușor să îți bagi toate lucrurile în ea și să pleci la drum. Dacă rucsacul ales de mine este bun pentru excursii, o geantă de voiaj este minunată pentru vacanța pe care o am în plan luna asta.

genti voiaj

Nu-mi place să mă tot uit la zece modele. Însă de cum am intrat pe site, modelul pe care vi-l arăt mai jos mi-a sărit fix în ochi. Geanta asta de voiaj o vreau, please!- îmi zicea mie suflețelul. De ce mi-a plăcut? Mi se pare o geantă clasică și pare extrem de ușoară. Iar culoarea mi se potrivește. E genul de geantă utilă atunci când ai nevoie de ea. Și asta m-a atras. Prețul ei este de 412,00 lei. Părerea mea este că merită banii ăștia.

Pe dedrum.ro nu găsești doar genti de voiaj si rucsacuri

Odată ce ai făcut pasul de a intra pe dedrum.ro, vei constata că nu găsești doar genti de voiaj și rucsacuri. Îmi place mult conceptul lor de magazin și m-a atras pentru că în fond dedrum.ro este un site de echipamente și accesorii de călătorie, printre care alpinism, escaladări, dar s-au gândit și la noi cei care mergem foarte des în vacanță. Așa că veți găsi și huse de trolere, trolere superbe și prețuri faine, corturi, hamace și multe alte produse care sunt uzuale în contextul de călătorii și de experiențe noi.

Se zice că ne putem face viața mai ușoară și mai simplă. Dar eu cred că și acest magazin online aduce un plus de valoare celui/celei care îi place să călătorească și să experimenteze cum e viața atunci când ai un rucsac de calitate sau o geantă de voiaj minunată. Sună nebunesc, dar astea sunt lucrurile pe care se pune accent dacă tot vrei să îți simplifici viața. DeDrum.ro e prezent atunci când ai nevoie de chestii faine pentru excursii și vacanțe!

Ce părere ai? Am făcut o alegere bună?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

28 comments

 1. Dragomir Cristina

  rucsacul ala lila sau roz sau mov sau cum o fi el, arata al naibii de bine. Am aruncat un ochi pe site si la gentile de voiaj (spre ele as inclina mai degraba, eu nefiind tocmai genul care ia muntele la pas). Toate sunt de calitate.

 2. dianaantesofi

  Peste 2 saptamani plecam in concediu la mare si sotul m-a atentionat deja sa nu iau mai mult de 2 genti de haine pt pitice. Asa-s eu! Anul trecut m-am intors cu o geanta plina in care nu am umblat 😛 Super rucsacele, imi place ideea de ventilatie AirScape.

  1. User Aniela Deby Post author

   Pe tine măcar te atenționează. Pe mine mă pune să mi le car singură. :)) Iar caratul lor e un chin uneori. Așa că mai bine bag doar ce-mi trebuie sau ce consider eu că-mi trebuie într-o geantă de voiaj, decât să-mi fac 3 bagaje și apoi să mi le car eu. :)) Nu?

  1. User Aniela Deby Post author

   Mă bucur că ți-am fost de ajutor. Mie îmi plac când merg la munte, nu escaladez.. pur și simplu. Aerul ăsta de a mă vedea cu un rucsac în spate, îmi aduce satisfacția de a nu-mi mai căra chestiile prin mâini. E easy și nu e foarte scump, deși confortul se zice că ar costa.

 3. Dark Passion

  Eu ador rucsacurile, indiferent de marime, culoare, forma.. pur si simplu nu as concepe sa plec in concediu fara ele.

 4. doina racoti

  Nu prea sunt eu cu drumetiile la pas, mai mult cu masina, deci optez pentru gentile de voiaj. Totusi, un rucsac nu strica la casa omului. Am cateva mai micute.

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.