Cum am decorat camera şi am făcut cadouri copiiilor cu ajutorul celor de la Câte-n Lună şi-n Stele!

Comment

Personale

De când mi s-au mutat finuţii în noua lor căsuţă, m-am tot gândit mereu cât de tare ar fi să aibă nişte decoraţiuni specifice. Decoraţiuni dinalea pe care să îţi placă să le pui în cameră, ci chiar şi să te joci cu ele. Astfel că dând un research prin facebook-ul ăsta mare, am descoperit un magazin de jucarii educative, jucarii din lemn şi decoratiuni copii, care mi-au luat ochii imediat. Şi nu este vorba decât despre Câte-n Lună şi-n Stele! Cele care aveţi copii, ştiţi deja că este unul dintre cele mai faine magazine online pe care le-aţi putea găsi.

 

Câte-n Lună şi-n stele au cele mai cute decoraţiuni pentru camera copiiilor

Dacă m-aţi fi întrebat pe mine, atunci când m-am decis că vreau să cumpăr etajere pentru copii, mă aşteptam să găsesc unele simple fără nicio noimă. Mare mi-a fost însă mirarea să văd de fapt că pe site-ul lor se află etajere interactive, pe lângă faptul că au un design premium şi lemnul de foarte bună calitate, au şi un preţ super bun, faţă de alte site-uri pe care le-am găsit la preţ dublu. Iar pentru asta sunt cu adevărat fericită, că am luat un produs bun, la un preţ real faţă de cum îl vând alţii. Având în vedere că magazinul e specializat pe jucarii din lemn, pot spune că dacă ai nevoie să înfrumuseţezi camera copilului aşa cum am făcut eu, ştii ce ai de făcut!

 

etajere lemn copii

Din punctul meu de vedere cred că sunt cele mai drăguţe etajere pe care le-am văzut vreodată. Şi atât de încăpătoare, încât după ce le-ai aşezat îţi dai seama şi îţi pare rău că nu ai cumpărat mai multe decoraţiuni. Nu mi-a trecut prin cap să iau mai multe, că am zis că pun curcubeul, puşculiţele şi camera foto, bineînţeles toate achiziţionate de pe site-ul ăsta, Catenlunasinstele.ro

Link decoraţiune cameră foto  + A costat doar 27 de lei!

 

Nu doar că arată ca şi cum ar fi o cameră foto de jucărie, dar cea mică chiar s-a şi jucat cu ea. A pus-o după gât şi a început să facă poze. Asta zic şi eu, dacă o decoraţiune poate deveni jucărie pentru copil, înseamnă că am făcut cea mai tare alegere, căci se pare că nu am fost fascinată doar eu de ea.

Ce am mai cumpărat de pe Câte-n Lună şi-n Stele:

Pe lângă decoraţiunile pentru cameră, etajerele, camera foto şi curcubeul, am mai ales şi 3 puşculiţe, dar şi o decoraţiune indiană de lipit pe perete sau mobilă, pe care o ador. Iar pentru că atunci când am dat comanda, Crăciunul era atât de aproape… m-am gândit că le-ar prinde bine celor mici jucăriile din lemn. Astfel că băiatului i-am luat un tractor din lemn super fain şi fetiţei i-am luat legume magnetice pe care le putea tăia, aşa cum îşi dorea de câteva luni.

Părerea mea despre Câte-n Lună şi-n Stele:

Indiferent care e motivul pentru care intri pe acest site, îţi promit eu că odată ce ai dat prima comandă, te îndrăgosteşti efectiv de toate produsele lor. Au un preţ super bun, sunt de maximă calitate, şi nu doar că găseşti jucarii educative, jucării de rol, jucării de lemn, dar au şi decoraţiuni care cu siguranţă îţi vor infrumuseţa camera copilului. Şi merită! Nimic nu te va satisface mai tare decât exclamaţiile copiiilor şi a musafirilor: Cât de frumos arată decoraţiunile astea!!

Mulţumesc Câte-n Lună şi-n Stele, faceţi o treabă grozavă pentru mămici şi copilaşi!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.