>Desenele animate..

2 Replies

Personale

>Mi se pare foarte interesant sa scriu despre acest subiect,pentru ca imi aduce aminte mult despre copilarie…nu ca acum nu ma uit la desene,ma uit,pentru ca imi plac si ma binedispun ca si orice film, de altfel..!
Imi amintesc desenele care le urmaresc sau la urmaream cu un oarecare interes..Am dorit sa fac un top,dar asta e imposibil pentru ca imi plac toate dar.  in special „Tom si Jerry”!

De ce?Pentru ca..intotdeauna am fost de parere ca ei sunt perechea perfecta~Fara soarece,Tom nu ar mai avea nici un rost;)Pentru ca nu ar mai avea pe cine sa prinda..Iar fara Tom,soarecele nu ar m-ai fi putut fi prins!
Acum a aparut Disney Chanel,Minimax si bineinteles si Cartoon Netwoork.Si s-a uitat complet de desenele frumoase ce se difuzau candva.Copii au devenit chiar mult mai interesati de „Dexter”decat de „Popeye”…
Sau de „Spioanele”in loc de „Looney Tunes”..!Intrebarea si raspunsul:De ce copiiilor nu le mai plac desenele precum „Tom si Jerry?sau..Mica sirena”Pentru ca timpul se schimba..si totodata se schimba si oamenii!

                 Nici desenele,nici noi nu ramanem…la fel!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

2 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.