Deși sunt grasă, am avut rochia pe care mi-am dorit-o!

Comment

Personale

Tu ai trecut vreodată prin nebunia de a nu-ți găsi rochia pe care ți-o dorești? Eu am pățit asta de foarte multe ori! Psihic îmi era greu să mă gândesc cât să bat orașul în lung și în lat să-mi găsesc rochia care  mi-ar fi fost bună, nu care mi-ar fi plăcut. Că da, toate mărimile ce sar de 48 în sus, sunt cam greu de găsit în România. Astfel că intrând în alertă mi-am adus aminte că am o prietenă, care asta face. Haine la comandă pentru orice mărime, indiferent că ești slab, urât, frumos sau gras!

rochii xxl

Deși sunt grasă, am avut rochia pe care mi-am dorit-o!

Motivul că îs grasă mă privește oricum, însă ce vreau să împărtășesc cu voi este faptul că deși pare imposibil să găsești o rochie, o bluză, un costum office, un atelier de croitorie Bucuresti, cu numele de ArtShot mi-a îndeplinit dorința. Și ce bine e uneori să ai astfel de prieteni! Nu sunt grasă încât să nu mai încap pe ușă, dar sunt suficient încât să trebuiască ca atunci când vreau o rochie să mă plimb prin 3 județe și tot să nu-mi placă ceea ce găsesc. Că așa e când ai un corp diferit față de standard, orice pui pe tine nu ți se potrivește sau nu îți stă bine.

Citește și despre: 5 filme pe care trebuie să le vezi toamna asta

Cum am reușit să obțin rochia pe care mi-am dorit-o?

Sunt un om care visează mult, dar când realitatea bate filmul și deși știam în sinea mea că e imposibil să am o rochie de prințesă cu costuri mici, mi-am zis că măcar să fac datoria și să întreb la atelierul de croitorie dacă ar fi posibil să mi se facă rochia după un model pe care l-am găsit într-o poză. Mă așteptam să fiu respinsă, să mi se zică că nu se poate într-un timp atât de scurt ( eu mai aveam 1 săptămână jumate la dispoziție) și deja mă vedeam îmbrăcată cu aceleași rochii pe care le aveam de câțiva ani buni, dar nu! În maxim o săptămână m-am și dus după la București. Am ridicat-o și chiar și cele mai mici detalii ( cerusem niște pietricele pe ea de sus în jos) erau acolo! Fantastic și pe această cale țin să le mulțumesc atât fetelor de la atelier care au muncit pentru rochia mea în ziua lor liberă, sunt de apreciat.

Despre Atelierul ArtShot

Atelierul de Croitorie ArtShot din București este special! Nu pentru că mi-au făcut mie rochia pe care o ador și îmbrăcându-mă cu ea nici nu m-a interesat de cum mă vedeau alții în urma kilogramelor, pentru că nu știu cum să vă spun, dar mă iubesc atât de mult, încât e suficient să mă plac eu însumi, dar nu despre asta este vorba, ci despre faptul că acest atelier te poate ajuta și pe tine să ai rochia visată la cele mai mișto prețuri. O rochie care să te facă să te simți prințesă pentru o zi. Nu știu voi, dar pe mine mă fac foarte fericită hainele care îmi vin bine și mă fac să par mai slabă, cred că am zis corect. Contează mult ca rochia croită să fie după măsurile tale. Puteți găsi atelierul de croitorie ArtShot pe strada Occidentului nr.12, București, amplasat fix în locația Liceului Socolescu.

pareri croitorie artshot bucuresti

Poți obține orice piesă vestimentară îți dorești!

Și pentru că în atelierul lor poți să-ți faci la comandă atât pantaloni, rochii de gală, bluze personalizate, retușuri și chiar și coșulețe pentru căței, trebuie să îți spun că numărul kilogramelor nu contează atunci când vrei să ai o piesă unicat. Și ca să nu îți bați capul cu situații dinastea stresante ca ale mele, îți spun eu că  Atelierul ArtShot – Croitorie Bucuresti, îți poate oferi orice piesă vestimentară îți dorești. Mi-ar fi plăcut și mie să existe cineva și să-mi spună că undeva – acolo- există un atelier care îmi poate îndeplini visurile vestimentare.

P.S: Și grasele pot avea rochii frumoase!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.