Dezamăgirea doare!

Comment

Sa discutam

De multe ori am zis că dacă e să am încredere în oameni, măcar să-i aleg înțelept. Iar acum sincer, pentru că cele mai multe discuții de-a lungul vieții sunt datorită încrederii pe care le-o acorzi unora, am ajuns din nou la concluzia că ce-ți faci cu mâna ta se numește lucru manual. De asta să nu ai încredere nici în mă-ta, pentru că fără să vrea, va face ce va face și din gelozie îti va veni cu reproșuri….

Doare dezamagirea

De ce să ai încredere numai în tine?!

Dacă ții unele lucruri numai pentru tine, s-ar putea să îți meargă mai bine. Eu am avut mereu tendința de a crede că dacă dau tot afară din casă oamenilor în care credeam, o să mă simt mai bine. Ceea ce nu a fost așa. Așa că am decis să am încredere numai în mine, pentru că simt că sunt atât de puternică încât îmi pot duce poverile și singură.

Dezamăgirea doare și odată cu ea omoară încrederea în cei pe care îi iubești

Dezamăgirea e la fel ca gelozia. Omoară în jur tot ceea ce găsește și nici nu știu pentru mine ce e mai bine. Să fiu dezamăgită sau să mi se reproșeze lucrurile pe care le-am spus eu…  mi se pare o totală dezamăgire. Pentru că vrând ne-vrând s-ar putea să nu mai fac asta.

Doare sau nu, în viață cică trebuie să le guști pe toate!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.