Dragostea e ca o pereche de pantofi

18 Replies

Totul despre femei

De mic copil gândeam că dragostea este ca o pereche de pantofi.  De ce este dragostea ca o pereche de pantofi? Pentru că atunci când o ai și o porți cu tine , zile, ani, o viață întreagă , te saturi de viața frumoasă pe care o ai și parcă vrei tot mai mult.. mai mult din viața pe care zici tu că n-ai gustat-o încă și o arunci ca pe o pereche de pantofi uzați. Greșesc. Poate fi și așa.. dar dragostea și pantofii sunt lucruri frumoase de care ar trebui să aibă parte orice om , să se bucure de ele , să fie îngrijite și întretinute cu atenție ca ele să nu se arunce sau să se piardă.

Dragostea și pantofii sunt răbdători pentru că sunt puternici și au o calitate. Ei iartă totul, suferă totul și au încredere în tine că atâta timp cât îi iubești vei avea grijă de ei. O pereche de pantofi se sacrifică pentru tine dându-ți libertatea de-ai murdări , având încredere în tine că nu o faci, pentru că-i iubești. La fel și cu dragostea, îți dă libertate să alegi ce îți dorești tu, o iubire sinceră , o prietenie sau singurăratea, dar dacă iubești dragostea va știi că vei face o alegere bună.

O pereche de pantofi îți este prieten. Oriunde te-ai duce, îi porți cu tine iar dacă îți place atât de mult viața lângă ei , îi vei îngriji. Dragostea adevărată înseamnă încredere și atenție. Pentru că atunci când ești îndrăgostit vrei ca iubitul sau iubita ta să se simtă bine alături de tine și îi dorești fericirea în același timp tu oferi sprijin și susținere la fel ca perechea de pantofi pe care tu o porți. Ei te susțin și te sprijină să nu aluneci, nu te lasă la greu pentru că sunt de calitate și îți doresc fericirea.

Dragostea este cea mai mare nevoie a oamenilor, la fel și pantofii. Fără pantofi nu poți umbla, doar n-om umbla desculți, nu? O pereche de pantofi este o necesitate pe care ar trebui să o ai și tu la fel cum o am și eu.

Dragostea acoperă totul. Niciodată n-o să-ţi vezi iubitul dacă te iubeşte săpându-ţi groapa, dimpotrivă .. te acoperă atunci când îţi este greu şi stă lângă tine. Niciodată n-o să-ţi vezi perechea de pantofi dacă este de calitate lăsându-te baltă în oraş , făcându-te de râs. Dar dacă dragostea şi perechea de pantofi nu sunt stabili, atunci lucrurile iau o întorsătură groaznică. Adică vei avea parte de o dragoste ieftină, fără sinceritate, fără încredere şi de o pereche de pantofi fără nici o valoare atâta timp cât nu e de calitate, poţi să le arunci pe amandouă pe geam.

Dar eu ştiu că tu faci alegerile corect, iar dacă vei alege dragostea şi perechea de pantofi puternice pentru tine şi potrivite, vei ajunge foarte departe. Pentru că nimeni nu te poate iubit mai mult ca un om şi o pereche de pantofi care îţi este alături în orice etapă a vieţii tale.

Că vorbeam de pantofi, Leofex Shoe Tester caută sponsori pentru a proba perechea de pantofi din colecţia nouă Primăvară-Vară timp de o săptămână după care să le zici cât de confortabilă este, cât de mult ţi se potriveşte cu îmbrăcămintea şi ce părere ai tu despre aspectul lor. Doar aşa vei ajuta femeile să aibă de ales între dragoste şi pantofi puternici sau dragoste şi pantofi instabili. Dacă vrei să fii tester de pantofi mai este timp să te înscrii, campania este valabilă din 1 martie până în 31. Pagina de facebook Leofex    şi adresa lor cariere@leofex.ro vă stau la dispoziţie, în cv trebuie precizat, greutatea, marimea pantofilor, vârsta şi sexul, iar dacă vei participa la această campanie , vei primi un contract şi 150 de lei pentru serviciul depus.

Dar ai grijă, pentru că atunci când eşti îndrăgostit radiezi de fericire, să vezi cât de mult voi radia eu atunci când voi găsi perechea de pantofi puternică pentru că dragostea .. este deja aici. Dar am auzit din surse foarte sigure că cei mai buni pantofi puternici se află la Leofex. Deja am făcut cunoştinţă cu pantofii lor iar dragostea este încântată de perechea pe care mi-am ales-o. Încearcă să îţi faci o idee din video-ul de mai jos să vezi măcar ce colecţie frumoasă de pantofi puternici au.

Niciodată să nu iei în râs pantofii şi dragostea, pentru că sunt singurele lucruri care pot da sens vieţii omului.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

18 comments

 1. Sara Sarita Soso

  Sincer nu stiu daca m-ar fi dus creierul sa fac o strategie de genul asta. Nu am comparat niciodata dragostea cu o pereche de pantofi, dar.. articolul ii exceptional. Daca pantofii sunt puternici, cei de la Leofex, de ce nu ne dau ei si o dragoste puternica? Glumesc, doar ma stii. Succes, mi-am trimis cv, poate voi fi tester, mai stii ca nu da norocul peste mine?

  1. User Aniela Deby Post author

   Nu e o strategie. Am combinat utilul cu placutul. Hmm.. oricum o sa vezi pe pagina lor cand se vor afisa cei care au fost alesi pt tester. Succes, pisi:) si ms pt cuvintele faine

 2. Emilian

  Mi-a zis sorata de ceva tester, am trimis email. Ce mai faci? Nu ti-e rusine un pic mie sa nu imi zici ca s-a inventat si tester de pantofi? Nerusinat-o! Fain articol, miss you.

 3. Dragoi Cristina

  Un articol amuzant și cu tâlc! Îmi place ideea în sine, comparația este superbă! Ai punctat foarte bine câteva aspecte! Bravo!

  Încântată să citesc scrierile tale!

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.