Dragostea este „ea”-Guest Post Andrei-27

13 Replies

Guest -posts Să vorbim despre sentimente..

Bună tuturor,eu sunt Andrei e la www.dincartier.ro. şi e prima dată când scriu pe blogul Anielei.

Ochii verzi, părul ca de foc glasul cald şi un zâmbet de neuitat începe o descriere a celei mai frumoase femei. Numele ei este Mădalina şi ne cunoaştem de trei luni şi speram să mai treacă o viaţă împreună.
În trei luni pot zice că o cunosc cum nu am cunoscut pe mine într-o viaţă, ştiu ce înseamnă fiecare mişcare fiecare gesticulare a feţei.
Fiecare zâmbet al ei îmi dă speranţă şi încredere că vom trece peste tot şi toate chiar dacă viaţa asta fără zahăr ne pune la multe încercări când o simt alături de mine trup sau suflet ştiu că nimic şi nimeni nu ne poate strica fericirea.

 Fie că stă în pat şi se uită la emisiuni care mie mi se par stupide dar totuşi mă uit pentru că îmi place cum zâmbeşte fie că ne uităm la o emisiune pe care poate nu o înţelege sau nu ai place acelaşi zâmbet cald îl are mereu.

Fiecare zi petrecută împreună pare un minut şi fiecare weekend petrecut fără ea pare o eternitate chiar dacă vorbim în limita timpului la telefon/internet şi chiar dacă au trecut doar trei luni putem vorbi de dragoste putem vorbi de viitorul nostru şi nu îmi pot imagina viaţa fără EA.
Multe din cea ce simt nu pot să le scriu pentru că nu găsesc cuvintele perfecte să îmi exprim dragostea şi fericirea ce io port.

De multe ori îmi place să fiu indiferent doar ca să o văd cum se alintă şi încearcă să mă împace… de multe ori îmi place să o chinui doar ca să o văd supărată şi câteodată chiar dacă nu vreau şi nu îmi place trebuie să o privesc cum plânge..: | de multe ori îmi place să o ascult chiar dacă nu spune lucruri ce mă interesează ,doar să îi aud vocea.
Acum scriind aici pe această „coală de hârtie” îmi dau seama că dragostea nu se poate scrie dar îşi face simţită prezenţa şi aici..

Guest Post de Andrei!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

13 comments

  1. nicolae

    Draga Andrei cred ca cel mai bine este sa-i spui Anielei ce simti pentru ea ,cred ca s-ar simti mai bine , sau probabil daca faci aceasta scrisoare publica , consideri ca te va aprecia mai mult? Un barbat adevarat nu are nevoie de martori ca sa fac o femeie sa simta ca este iubita si nici nu cred ca exista femei care vor declaratii publice de iubire cum faci tu acum, nu de altceva dar timpul este pretios si nu cred ca cineva este interesat de sentimentele tale apropo de respectiva fata .

  2. Hapi

    Ce frumos ai descris-o Andrei 🙂 Cred ca iubita ta e mandra de tine . Si mai cred ca atunci cand esti foarte tanar dragostea are cele mai minunate culori

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.