Fac parte din comunitatea Arenele.ro! Hai și tu!

2 Replies

Business

De-ar fi să dau timpul înapoi, mi-aș aduce aminte de forumurile prin care intram și nu mă băga nimeni în seamă. Parcă îmi pare bine că au trecut acele vremuri. În urma lor, s-au născut zeci de comunități care au încercat să vină cu ceva nou, să atragă ca apoi să se transforme într-o comunitate. Dar dacă nu ai idei.. nu te poți aștepta la ceva de durată.

De curând am fost invitată pe Arenele.ro de către prietenul prietenei mele care a fost mega încântat că a găsit lucruri pe care să fiu sinceră cu voi, nu le găsești pe multe platforme de gameri din România. Și-a creat singur o comunitate de prieteni, cu care se joacă, vorbește, postează ca pe facebook și mai mult decât atât, îți poți adăuga prieteni, poți da like, share, poți posta fotografii și cel mai mișto după părerea mea a fost că după 10 ani, azi a fost prima dată când m-am jucat Mario!

capture-20150912-024901

Ce este Arenele.ro și ce înseamnă de fapt ea?

Arenele.ro este o platformă destinată jucătorilor. O platformă care a adus un plus față de comunitățile pe care cel puțin eu, le știam deja. Pe mine m-au fascinat din start, că pe lângă faptul că pe platformă s-au adus deja jocuri destul de puternice, am găsit și Mario. Chiar contează. Că e mișto să fii gamer. Și nu înseamnă că te joci doar Mortal Kombat, Counter Strike, WTank, Race Racing, The Sims, și că fiecare dintre noi suntem diferiți și se poate să ne placă și alte genuri de jocuri.capture-20150912-024817

Despre Arenele.ro așa cum văd adminii site-ului platforma lor:

” Arenele.ro este o platforma online sociala pentru ‘gameri’, un loc destinat oricarui jucator de orice gen de joc unde fiecare este invitat sa isi creeze propria comunitate, sa isi gaseasca noi prieteni, noi aliati si chiar si noi strategii impartasite de alti gameri.

Am dezvoltat aceasta platforma din dorinta de a face un loc online public placut, in care de preferabil este sa nu se foloseasca un limbaj licentios ( cazul contrar rezulta prin banarea contului si a IP-ului ), unde orice gamer poate sa imparta din cunostintele proprii, sa discute civilizat, sa gaseasca noi provocari, noi prieteni, noi aliati si poate chiar si noi dusmani in jocul preferat.”

Arenele.ro îmi place pentru că se mișcă foarte bine ca și structură. Culoarea nu mă obosește ca și la alte site-uri și mie mi s-a părut destul de simplu de manevrat. Îmi place că pot vedea câți membrii sunt online la ora actuală, mai ales atunci când tocmai mă loghez. Dau un plus pentru cine a creat chestia cu ”invite” a member, că astfel nu credeam niciodată că am să ajung să îmi placă atât de mult o comunitate încât să fiu online mereu.#arenelepunctro folosește chiar și #hastaguri. Adică dacă cineva mă menționează gen @anieladeby pe platformă, când dau la mentions îmi apare direct cine ce și cum a povestit despre mine.

capture-20150912-025056

Punctele forte ale platformei

  1. După ce ți-ai creat un cont și ești membru cu acte în regulă, totul devine mai simplu decât credeai.
  2. Ai multe oportunități, nu este o platformă plictisitoare. Dacă vrei să lucri ceva  o poți face cu cea mai mare plăcere, pentru că ai ce. Începând de la Explore vei putea alege derulând din ce categorie de oameni faci parte și ce ai vrea de fapt să faci în acel moment.
  3. După ce mai trec câteva zile, te vei simți în apele tale. În general, așa am făcut și eu, mi-am invitat mai mulți prieteni în echipă. Și mulți dintre ei au venit. Sunt fericiți că acum mai avem și un alt lucru în comun.
  4. Cine nu a vrut vreodată să aibă ceva doar al lui personalizat? Cred că nu există om care să nu fi vrut asta. Iar acum pot să îți spun că dacă vrei să personalizezi ceva, ai mâna liberă să îți meșterești profilul și să cauți designul pe care ți-l dorești a-l vedea zile întregi de acum încolo.capture-20150912-024835
  5. La un moment dat am crezut că funcția de adăugare de prieteni nu are și funcție de block pentru prietenii care îți pot deveni dușmani atunci când e vorba de play a game. Așa că m-am înșelat. Este disponibilă și o astfel de funcție. Că doar până la urmă e o platformă pentru jucatori
  6. Mai mult, dacă cumva folosești un limbaj licențios, jigniri, calomnii, prostii mai bine zis, vei fi banat și nu te vei mai putea reîntoarce. Așa că mare grijă. Mai ales cei care nu se știu stăpânii. Recunosc că există momente când poți fi provocat, dar mai bine să nu dacă vrem să avem o platformă de gameri curată și sănătoasă. Căci eu asta vreau. #pebune
  7. Ar mai fi multe de spus, dar fiecare e liber să verifice singur. Pentru că dacă nu vă place, să știți că există și ” dezactivate account” ceea ce pentru mine e un plus. Nu trebuie să dau mail la admin să îmi șteargă contul, ci pot părăsi singură turma.

 

Care este părerea mea?

Îmi place să fiu sinceră și la subiect. Sunt directă. Îmi place mult platforma și mă bucur că am dat de ea, dar asta nu înseamnă că și voi sunteți obligați să vă placă ceea ce îmi place mie. Cum am mai zis, fiecare om are gusturi diferite, vieți diferite, păreri diferite, dar părerea mea va rămâne aceeași indiferent de părerea fiecăruia pentru că: Îmi place această comunitate! 

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

2 comments

  1. Iulian

    Pentru mine, un pasioant de jocuri de tip FPS, o astfel de comunitate este utilă, doar că, trebuie să fie populată pentru a găsi persoane cu care să pot împărţi o discuţie despre un anumit joc. M-am înscris şi am observat că este încă la început, sper ca în următoarea perioadă să se promoveze mai mult şi să apară mai multe persoane în comunitate.

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.