Fetelor, vreti sa stiti cum sa ramaneti mai repede gravide?

1 Reply

Dragoste si Sex

Scriu acest post pentru cei care scriu pe google ” cum faci sa ramai insarcinata mai repede” şi nu ştiu cum se face că aterizează pe blogul ăsta.

Aşadar, fetelor, dacă vreţi să rămâneţi însărcinate mai repede decât ar trebui încercaţi să renunţaţi la anticoncepţionale, luaţi vitamine care sporesc fertilitatea, încercaţi să aflaţi care sunt zilele când o să aveţi aşa numita, perioadă fertilă. Mâncaţi sănătos, faceţi sport, multă plimbare şi sex regulat.

Cică, sursele spun că trebuie să renunţaţi la alcool, fumat, să faceţi sex în a 14-a zi a ciclului menstrual şi sfatul meu, puneţi-vă o perniţă sub funduleţ ca să nu iasă .. ce trebuie să iasă ca să puteţi sta cu picioarele 15 minute în sus. Nu m-am documentat foarte mult pentru acest articol, vă spun doar câteva lucruri esenţiale pe care le ştie toată lumea. Nu de alta .. dar dacă tot aterizaţi pe aici când căutaţi aşa ceva, să găsiţi măcar câteva idei.

Dar părerea mea este să mergeţi pe la un consult ginecologic, nu de alta .. dar s-ar putea ca google să nu vă ajute cu nimic dacă oferă astfel de informaţii. Oare toată lumea caută astfel de informaţii pe net?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

1 comment

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.