Franța VS România 2-1. Ce părere aveți?

Comment

Emisiuni tv

Meciul dintre Franța și România cred că a fost cel mai viralizat meci în online din câte am văzut până acum. Și trebuie să recunosc, și mie mi-a plăcut că toată țara susține România. România noastră, așa cum e ea, de cele mai multe ori ne mândrim cu ea. Nu pentru că e specială și pentru că e țara noastră. Scriu acest articol chiar dacă România nu a câștigat acest meci. Important este să credem în continuare în această echipă.

UEFA Europa 2016

Franța conducea cu 2-1 și tot nu îmi pare rău că am pariat pe România. Cred că România putea schimba destinul acestui  meci dacă voia. Dar indiferent, România a jucat bine și a dat măcar un gol. A fost cel mai urmărit meci și mie chiar mi-a plăcut. Când aud imnul României simt cum mi se face pielea de găină. Ce nu mi-a plăcut a fost că francezii au luat-o razna. Agitație și război. N-a jucat rău România, dar poate va câștiga pe viitor  la alte meciuri, chiar dacă acum a pierdut.

Așadar, asta e viața. Nu avem ce schimba și nici nu merită a ne întrista. Și ei sunt triști pentru înfrângere, dar eu zic că a fost un meci frumos și valoros pentru public. Voi ce părere aveți? V-a fost pe plac meciul? Nu fiți triști, vor veni și vremuri mai bune. Iar România chiar s-a comportat de milioane. Am fost alături de ei și sper că vom rămâne.

Care e părerea voastră despre meciul dintre Franța și Romania, care au deschis EURO 2016? Cu puțin noroc poate ar fi trebuit să se termine la egalitate. Însă nu trebuie să ne lăsăm dezamăgiți, pentru că urmează și meciul cu Elveția. Putem să fim mândri de ei chiar dacă astăzi nu au câștigat.

Că sigur mâine va fi mult mai bine…

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.