Gelozie între femei: De ce nu vor să aibă prietene mai frumoase decât ele?

4 Replies

Totul despre femei

Nu vi s-o întâmplăt niciodată să vedeți că fetele frumoase nu au prietene mai frumoase decât ele? Și asta nu pentru că nu ar fi fost capabile să își facă. Că în ziua de azi prietenii adevărați oricum nu se prea găsesc. Însă și ăia sunt considerați frumoși la suflet, că de era după ”pițipoancilii” ăstea care nu voiau prin preajmă decât urâte, nu știu bre, unde ajungeam ca și prietene în lume. D-apăi să trec la subiect, că lucrurile îs grave, credeți-mă. Și se poate ca și vouă să vi se fi întâmplat.

femei geloase

Gelozia între femei nu este un mit. Ea există.

Vi s-a întâmplat să vedeți pițipoance ca în filmele alea de plastice, agățate una de umărul alteia, dar doar unde dintre ele să fie cea mai frumoasă? Ei bine, da! Eu am văzut. Și din câte am înțeles din cercul lor vicios, este că așa au fost alese. Nu aveau voie frate să fie mai frumoase ca și prințesa. Prințesă în ghilimele, că noi aici în România ne credem păpușile buricului, dar când deschidem gura le provocăm oamenilor infarct. Faptul pentru care femeile nu acceptă în viața lor prietene mai frumoase decât ele este pentru că sunt geloase.

De ce nu acceptă femeile pițipoance să aibă prietene mai frumoase decât ele? 3 motive

 • Se simt eclipsate – Când o femeie e frumoasă doar ca meclă și corp, și vine alta mai frumoasă decât ea și puțin mai deșteaptă, este clar că a doua câștigă mai multă atenție decât prima. Dar ce să faci frate, Dumnezeu ne-o făcut diferite și până la urmă, e normal să și fie așa. Dar ce să facem, dacă te simți atacată prin lucrul ăsta, înseamnă că ai nevoie neapărat de un control. La ginecologie ca să vezi dacă organul genital îți funcționează corect, nu de alta, dar ești tare dornică să îi arăți omului că ești o tipă, jos pălăria pentru femei, dar nu pentru cele ca tine.
 • Nu le place concurența- Când o astfel de femeie simte că pierde teren, atunci i se activează hormonul ăla de a concura. Și nu ar vrea să lase de înțeles că ea este mult mai jos decât femeia de succes următoare. Așa că, mai bine cu prietene urâte pentru că nu ies în evidență și nu trebuie să concureze cu nimeni. Doar ea e o divă și divele se respectă astfel. #hollyshit
 • Frumusețea e interpretabilă– Astea care se uită în oglindă dimineața și zic ” Doamne, pttiuuu să mă pup că ui ce frumoasă mi-s” sunt doar niște doamne care nu sunt doamne. Cum naiba să te trezești dimineața și să îți spui singură că tu ești cea mai frumoasă și cea mai dorită ever? #nonono Asta se numește narcicism. Și când ai ajuns așa, păi poate să vină și Madonna să îți zică că ești urâtă, că doar tu te vezi tot faină și în putere. Însă frumusețea e interpretabilă și nu durează, fă!

Astea sunt acele câteva motive pentru care unele femei nu acceptă prietene mai frumoase decât ele. Ei bine, eu am prietene mult mai frumoase decât voi putea fi eu vreodată și sunt mândria mea. Însă ce vrea Deby să vă spună este că dacă vă alegeți prietenele în funcție de cât de frumoase sunt atunci nu sunt prietene. #pamflet, #nucănuarfiadevărat!

 

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

4 comments

 1. Dragomir Cristina

  depinde si de femei sa stii ca unele sunt frumoase dar sunt modeste si placute ca persoane. Altele, dimpotriva stau cu nasul pe sus. Eu pe alea nu le suport. In rest, poate ca am momente in care mi-e ciuda ca nu arat si eu ca prietenele mele dar mi-e ciuda pe mine, nu pe ele.

  1. User Aniela Deby Post author

   Aoleu. Sa stii ca eu am prietene mai frumoase si mai slabe decat mine. Si nu mi-e ciuda pe mecla lor, decat pe corpul lor ala cu forme… :))) Dar deh, daca mie imi place shaorma. Ce sa fac?

 2. doina racoti

  Nu stiu ce sa zic, mai e si chestia: daca iti aduci prietena frumoasa in casa, ti-e frica sa nu se uite barbatul la ea.

  1. User Aniela Deby Post author

   Cred ca aici intervine problema intre femeia si barbatul ei. Nu stiu daca as putea sa ma leg de prietena mea pentru ca e frumoasa pentru o chestie ca asta. Prietenele adevarate se gasesc greu, iar daca vreodata oi avea vreo temere de asta, imi castrez barbatul. :)))

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.