În Mediaș dacă vrei să îți plimbi câinele cu taxi, nu ai șanse!

Comment

Personale

Unii zic că nu vor mizerie, alții zic că cică nu e legal să plimbi câinele cu taxi-ul. Nu am chef să stau să mă documentez, dar nu înțeleg frustrarea unora de a refuza căței cât o franzelă, doar pentru faptul că au o față de botoşi. Oare de când au devenit animalele noastre domestice atât de jegoase? În localuri nu ai voie, hai că mai înțeleg, deşi mă iau dracii dacă mă mai scot unii afară.

taxi-dog

Dar taxi-ul ăla jegos care miroase a îmbâcseală și țigări… cu ce îl deranjează atâta timp cât îmi țin câinele în brațe sau stă cumințel jos?! Unii taximetriști chiar își merită soarta. Am impresia că de cele mai multe ori eu dau cel mai mult peste idioții ăia de care se feresc cei din jurul meu.

Azi unul mânca căcat că să țin câinele cât mai ascuns că dacă ne vede poliția îi dă amendă. Păi ce mă?! Ce are poliția cu faptul că îmi duc câinele de la veterinar acasă? O fi vreo lege… eu știu?! Însă în 2 ani jumate e prima dată când aud rahatul ăsta. Nu mă leg de taximetriști de obicei, și chiar înțeleg că dacă e vorba de un rottwailer e clar că e normal să refuzi, dar când îți specific pe comanda online că e cât o franzelă…. dă-o în puii mei de treabă.

Din 30 de taximetriști 10 is de treabă. Nu, nu am mașină personală, dacă aveam cu siguranță ieșeam mai ieftin decât banii pe care îi bag lunar în taxiuri, și chiar nu e puțin deloc să te plimbi de câteva sute de lei lunar. În rest toate bune, când găsești un taximetrist care te acceptă cu câinele… ia-i și numărul de telefon. Și când ești într-o situație de-asta… n-ai decât să-l suni. Iar dacă cumva nu răspunde: Panicăăăăăăă!!! De unde să iei alt taxi?!

Și acum o să vină haterii ăia care zic că mă plimb cu troleul. :)) Niciodată nu râd mai bine ca atunci când văd cât e de dulce hate-ul, de fapt… de asta rămâneți mulți la același nivel. Pentru că din păcate încă aveți impresia că Teddy din apartament e egal cu Grivei din cușca bunicii pe care îl aveți la țară. Deh, uneori câinele meu e mai curat în fund decât alții în gură. Și e civilizat!

Nu se cacă în taxi, nu linge nimic, stă cuminte și așteaptă să ne dăm jos, e dresat, e educat, se spală pe dinți, are propriul lui pătuț. Are propriile lui acte. Așa că el de ce nu are drepturi?!

Și dacă le doresc faliment ălora care mă refuză zâmbind și zicând că nu mă pot duce că așteaptă pe altcineva, desi eu am făcut comandă la taxi…. o să ziceți că sunt rea. Dar nu le doresc decât minte, pentru că un om face mai multă mizerie într-un taxi decât un câine…. aşa și este oricum.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.