Învață să aplici aceste cinci reguli și îți promit că vei vedea altfel viața

3 Replies

Să vorbim despre sentimente..

De multe ori stau și mă gândesc dacă gesturile celor din jurul meu sunt umane. Am ajuns să nu mai avem viață socială și personală, din cauză că am fost acaparați din toate colțurile de lumea virtuală. Nu mai știm cum să ne comportăm cu prietenii și nu mai știm să zâmbim fără niciun motiv. Oare de ce? Ne plângem prin orice mijloace că cei de lângă noi nu sunt așa cum ne dorim, dar în ograda noastră de mult timp nu ne mai uităm. Ne plângem că ai noștri copiii stau toată ziua cu ochii în telefoane, de parcă noi nu facem același lucru. Știți ceva? În viață se zice că oricât trăiești… înveți!

invata sa zambesti, invata sa fii fericit

1.Învață să fii fericit fără alcool

Fericirea nu stă într-o sticlă de vin și nici nu te ajută să ai mai mulți prieteni. Fericirea e acel ”ceva” ce îl poți găsi alături de oamenii care îți sunt aproape. Poți să fii fericit și fără să bei un pahar de vin. Crede-mă că știu ce vorbesc!

2. Învață să vorbești și fără telefon

Ne-am obișnuit atât de mult să stăm și să vorbim la telefon, că față-n față nu suntem în stare să legăm două vorbe și ne plictisim cât ai număra până la zece. De ce oare? De ce am ajuns să ne comportăm ca și cum suntem timizi și nu mai avem puterea să găsim subiecte de discuție? Oh, Doamne! Fă bine și învață să vorbești fără telefon. Un om apreciază discuțiile libere față-n față, decât vorbe multe și pompoase spuse la telefon cu tupeu.

3. Învață să visezi fără droguri

Tinerii din ziua de azi, atunci când vine vorba de vise nu le fuge gândul decât la droguri. Indiferent de substanța lor. În viață ai voie să visezi fără ele. Poți visa să ai o casă a ta, poți visa cum îți va fi nunta. Sunt vise, unele se vor împlini, iar cele neîmplinite au satisfacția că o să te gândești la ele neîncetat. Așa e în viață. Visează fără droguri!

4. Învață să zâmbești fără să îți faci selfie

Am întâlnit oameni nefericiți care nu știau de selfie, dar zâmbeau cu gura până la urechi. Oameni care nu aveau mâini și picioare, dar li se auzea râsul de la o casă depărtare. Dar am întâlnit oameni care nu aveau ce pune pe masă copiiilor să mănânce și totuși aveau zâmbetul pe buze. Voi ce așteptați? De ce se zâmbește mai nou doar la selfie? Ar fi păcat. Având în vedere că avem mâini și picioare, avem ce mânca, avem prieteni și o viață mult mai bună ca a altora. Haideți să profităm de ea. Zâmbiți și fără selfie, că doar e zâmbetul vostru!

5. Învață să iubești necondiționat

Nu mai puneți condiții la cei care vă vor. Și iubiți necondiționat pentru că sentimentele fără condiții sunt cele mai dulci emoții din viața unui om. Când știi că există cineva care te vrea, care te îngrijește și te înțelege orice ai face, nu îți recomand decât să îi oferi o iubire necondiționată pentru că atunci vei fi un om cu adevărat fericit. A iubi necondiționat este un alt mod de a vedea viața.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

3 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.