Iubirea există numai offline

Comment

Să vorbim despre sentimente..

Click, click, click. Merg degetele pe tastatură, ochii pe monitor și inima îți bate cu putere. Îl vezi, te vede, vă priviți adânc în ochi prin webcam-ul ce vă crează conexiunea. Vorbiți, totul este atât de intens și real, nu mai știi cum să îți exprimi sentimentele, îi descrii cum și unde l-ai săruta și ce ați face dacă ar fi lângă tine. Inspiri adânc și vrei să-i spui că îl iubești. Așa cum nu ai mai facut-o până acum. Și se întrerupe conexiunea Wi-Fi. Tocmai atunci când erai pe punctul de a face cel mai important pas din relația voastră online, internetul se decide să nu mai funcționeze. Tocmai acum. De ce? Când vorbești cu rudele sau prietenii funcționează perfect. Dar acum, în aceste momente emoționante, s-a hotărât să dea rateuri. De ce ți se întâmplă numai ție lucruri rele?

relatiile-pe-internet

RELAȚIILE ONLINE NU EXISTĂ

O să mă opresc aici pentru a vă spune că sunt ironică. Și, probabil dacă aș mai continua, lumea ar crede că vorbesc serios. Nu, oameni buni, relațiile online nu există. Ceea ce unii oameni numesc relație și se desfășoară în mediul online, nu este decât o amăgire și, de fapt, este o pseudo-relație. De cele mai multe ori acestea nu duc în nicio direcție și nu se aseamănă în niciun fel cu o relație normală.

Iubire pe net

CONTACTUL FIZIC ÎNTR-O RELAȚIE ESTE IMPORTANT

Pentru a spune că tu și iubitul tău sunteți un cuplu, trebuie să existe acel contact uman dintre tine și el. Un sărut, o atingere, chiar și o relație intimă. Trebuie să petreceți timp fiind împreună fizic de câte ori puteți. Online, așa ceva (încă) nu este posibil. Online e simplu, dar simplul nu e întotdeauna cea mai bună variantă. O relație trebuie să te provoace, să te țină în priză, să lupți pentru ea. Să treceți peste toate fiind împreună. Fizic, nu numai moral. Uite, ca să dau un exemplu simplu. Cum te va ajuta iubitul tău de pe cealaltă parte a monitorului să desfaci un borcan cu dulceață? Nu rădeți, lucrurile mici contează. Bine, hai să vă zic altfel. Cum poate iubitul tău de pe Facebook sau Skype să îți gătească o cină romantică și să te surprindă? Gătind numai o porție și mâncând în fața monitorului?

relatii online

TEHNOLOGIA NU E 100% REA

Nu spun că tehnologia este rea în întreținerea unei relații dintre două persoane aflate la distanță. Dar dacă voi sunteți mai mult timp împreună online decât unul lângă altul fizic, atunci este o problemă. Ce aveți voi nu se poate numi astfel. Nu sunteți împreună decât pe internet. În timpul fizic nu există nimic care vă leagă. Desigur, excepții de la regulă există. Cunosc cazuri de oameni care s-au cunoscut online și au ajuns să se casătoarească și să fie fericiți. Dar acei oameni au știut când să se oprească în online și să înceapă offline. Și au făcut sacrificii ca să fie împreună. Unul sintre ei și-a părăsit orașul sau țara și s-a mutat lângă celălalt. Online-ul poate crea, dar nu poate întreține o relație.

relatii online

NU CĂUTA IUBIREA ONLINE

Părerea mea? Faceți-vă prieteni, ieșiți, cunoașteți cât mai mulți oameni. Așa se stabilesc relațiile adevărate. Și „prințul pe cal alb” poate apărea de unde te aștepți mai puțin. E mai ușor să stai în spatele unui laptop și să dai scroll pe un site de socializare, dar așa nu îți vei găsi iubirea. Inchide laptopul, ieși afară, distrează-te, trăiește-ți viața și lasă totul să decurgă de la sine. Perechea ta e acolo undeva și te aștepta, nu mai sta online!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.