La mulţi ani, my sister

4 Replies

Personale

Dragă piticanie,

Îţi doresc în viaţă tot ceea ce îmi doresc eu mie. Îţi mulţumesc că mi-ai făcut zilele mai senine şi mă bucur în sfârşit că ai trecut într-o altă ligă. Ştii tu la ce mă refer. Eşti iubita mea frumoasă, cea căreia i-am mestecat de atâtea ori cartofii prăjiţi, cea căreia i-au plăcut cel mai mult biluţele mele făcute din ei. Te ador! Şi mă bucur că eşti a mea şi nu sunt nevoită deocamdată să te împart şi cu altcineva. Nici c-am să permit asta. Ce-i al meu, e doar al meu.

Sora mea la multi ani

Ştii, cred că ne-a fost scris să ne naştem în aceeaşi lună. Nu de alta, dar măcar dacă nu petrec mult de ziua mea pentru că tu nu eşti prezentă, pot recupera… când e ziua ta. Şi te ador. Nici eu nu îmi dau seama cât de repede am crescut şi ne-am maturizat, dar nu pot să îţi spun că mi-e dor să îmi aduc aminte cum ne şi băteam… Că nu îmi este. Tu ştii că sora ta cea mare îţi vrea binele, şi orice fac încerc doar să te ocrotesc de cei care cândva mie mi-au greşit. Pentru că am considerat că nu e necesar să treci şi tu prin asta. Dar, pentru că de multe ori există și dar..

jocuri cu masini frumoase

Astăzi, pe 10 martie, Dumnezeu a dăruit o comoară, o piticanie, familiei noastre. Sunt mândră că ai crescut și eu sper că dacă îți dorești să faci anumite alegeri în viața ta, te rog doar să nu le faci greșite. Îți pot promite că îți voi fi alături atunci când vei avea nevoie de mine, dar și atunci când nu o să mă vrei. Și niciodată în viața ta, să nu uiți… ca soră ai doar una! Chiar dacă adesea ne ciondănim, noi știm în sufletul nostru cât de mult ne iubim.

La mulți ani, prințesa mea mică, și sper sa fii fericită alături de noi, familia și prietenii tăi. Îmi pare rău că nu mă pricep în a organiza petreceri surpriză; dar îți promite Deby a ta că deseară bumți, bumți. Te iubesc, piticanie ochioasă 😀

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

4 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.