Leapsa: Care este ultimul film vazut ?

8 Replies

Leapsă Recomandări

M-am tot gândit să vă întreb ce film sau ce filme aţi văzut în ultimul timp . Dar pentru că am zis că vreau un răspuns mai detaliat, am făcut o leapsă .  Această leapsă este pentru scopul meu personal, de a viziona filmele, serialele, pe care le-aţi văzut voi, cei care o veţi primi , mă interesează părere voastră .

Aşadar : Ultimul film văzut de mine săptămână trecută în week-end a fost Ghajini . Un film din 2008 cred, nu m-am documentat prea mult, pentru că nu asta contează . Nu sunt genul care să mă omor cu filmele indiene, dar acesta chiar a fost unul special . Un film care m-a bulversat, până-n vârful coloanei vertebrale şi încet, încet, simţeam cum pulsul îmi ajunge până la creier.

Filmul are ca bază de desfăşurare dragostea, acţiunea, răzbunarea şi puţin mai mult mister. Datorită dragostei, datorită omului pe care îl iubeşte este constrâns practic să înnebunească . Un film care te va face să preţuieşti ceea ce ai, dacă ai . Am văzut în acest film scene faine de bătăi şi e  pentru prima dacă când mă uit la un film şi-mi place de cineva,  mai mult decât  Jet Li !

 

În schimb, a fost pentru prima dată în viaţa mea când am văzut un film cu atâta dorinţă de răzbunare. Adevărul e că avea dreptate, răzbunarea a fost pe merit, nu cred că şi-ar dori cineva să-şi vadă persoana iubită omorâtă în propria casă, mai ales în faţa ochilor tăi . Deci, a fost magnific !

Sfârşitul filmului nu este urât deloc, dimpotrivă lucrurile pe care le faceţi împreună cu o persoană predomină şi asta am văzut şi în filmul acesta. Adică ?

Filmul începe aşa : O indiancă, lucrează într-o firmă şi pentru că vrea ca lumea să o respecte spune că stă cu cel mai bogat om din India, dar ea nici măcar nu-l cunoştea. Indianul bogat află şi merge s-o certe, doar că în momentul în care o vede el se îndrăgosteşte de ea şi o întreabă de când e împreună cu indianul acela bogat.

În schimb ea şi-a făcut o poveste minciună, pentru că nimeni vreodată nu-l întâlnise încă pe bogatul şi patronul de la Air Voice Company şi îi spune acestuia că s-au întâlnit într-un avion şi nu-i mai tăcea gura, a cerut-o de nevastă şi i-a spus că o iubeşte.

Povestea de dragoste continuă, cei doi îndrăgostindu-se unul de altul, dar ea neştiind de fapt că el este indianul cel bogat Sanjay Singhania. O cere în căsătorie aproape la fel cum ea povestea că făcuse bogatul, dar înainte de toate Sanjay a aflat că a minţit doar pentru a o respecta lumea, pentru simplul fapt că şeful ei la deschiderea companiei, a trecut pe invitaţii ca persoană de onoare invitată : Sanjay şi Kalpana. Kalpana este motivul pentru care Sanjay va avea o amnezie anterogradă, care îşi va pierde memoria la fiecare 15 minute dar niciodată nu va uita că trebuie să se răzbune pe cel care i-a omorât logodnica în faţa ochilor lui , Ghajini .

Un film în care inima omului, lucrurile care ne pot face umani, iubirea, iertarea şi sinceritatea sunt pe primul loc, dar un film unde răzbunarea este atât de aprigă , e clar că e vorba de iubire ! Un film , care m-a învăţat să mă las pe mine pentru ceilalţi, să dau o mână de ajutor la nevoie şi să încerc să iubesc copiii mai mult. Am văzut că poţi să înnebuneşti şi să n-ai memorie, că dacă vrei să răzbuni moartea omului iubit, o poţi face simplu şi rapid, că până la urmă nu mai ai nimic de pierdut .

Ar mai fi multe să vă spun despre ceea ce m-a sensibilizat pe mine, din tot acest film , dar pentru cei curioşi, imediat se găseşte o rezolvare ! Dragilor sper să nu vă fi aburit atât de mult, pentru că mie personal filmul acesta mi-a alinat durerile dar m-a şi făcut să devin puţin sălbatică.

Această leapşă pleacă spre blogul lui : Razvan, Aguriţa, Vienela ,  Fairytale , Alina Gheorge , Minunatul , Cuvânta , Pishky Blog, Diana şi Javră  ! Nu uitaţi să precizaţi numele şi link-ul blogului de unde vine, ca să îmi apară şi mie, pentru că sunt curioasă să citesc despre filmele văzute de voi şi ce v-a determinat să vă uitaţi la ele sau de ce vă plac .

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

8 comments

  1. Vienela

    Multumesc frumos pentru leapsa, Aniela.
    Nici nu imi amintesc prea bine cand am vazut ultimul film indian. 🙂 Dar am in minte un film despre care as putea scrie. Numai sa nu ma grabesti, caci nu stiu cand voi avea timp si chef sa scriu… :)))

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.