Leofex dăruiește fericire

11 Replies

Totul despre femei

Ia uite că s-a mai întâmplat o minune în viața mea. Acest lucru nu l-am prea realizat decât după câteva zile după ce a fost postat pe BlogalInitiative o campanie. Campania iubitorilor de pantofi Leofex , cred că așa e mai indicat să o numesc. Ce m-a uimit pe mine în principiu este motivul care îmi pare imposibil, să nu-l știe lumea , femeile au ceva în comun. Ce credeți că au în comun femeile? Pantofii!

Uneori visam cu ochii deschiși să devin o mare creatoare de pantofi. Bineînțeles nu orice fel de creatoare. Mi-ar fi plăcut să fiu un fel de creatoare excentrică ca toți pantofii pe care i-aș fi făcut să se fi potrivit cu orice îmbrăcăminte, un fel de pantofi magici , să își schimbe culoare în funcție de îmbrăcăminte. Dar.. cum acest vis e de fapt unul total nerealizabil, m-am gândit că poate mi s-ar potrivi un fel de job. Să fiu tester de pantofi. 

Nu cred că asta este o meserie grea. Dimpotrivă nu există om să nu-i placă pantofii. Eu cel puțin sunt o iubitoare de pantofi. Întotdeauna am fost de părere că un pantof frumos atrage privirea către picioare.  Nu pot să fiu decât mulțumitoare în acest context pentru că fiecărui om îi place să fie frumos , aranjat și special. Îmi iubesc pantofii mult de tot, îmi iubesc stilul pantofilor , felul cum arată ei iar asta se datorează faptului că îmi fac picioarele să se simtă sexy ceea ce câteodată nu-i ușor.

Compar de multe ori o pereche de pantofi cu dragostea . Sunt pantofi care îi achiziționezi ieftin iar dacă știi să-i îngrijești și să-i păstrezi îi poți avea ani sau dacă nu-i porți pentru totdeauna dar nu asta contează, ci faptul că rezistă se datorează felului în care au fost creați. Rezistenți, buni pentru femei puternice ca mine și ca tine dar  știu în același timp că există pantofi care îi porți o dată și apoi  cel mai sigur se duc la gunoi pentru că se tocesc , nu sunt de calitate iar prețul care te-au costat a fost chiar scump. Mda, știu cum e să treci prin așa ceva , pentru că mi s-a întâmplat de multe ori . Ceea ce vreau să zic este că am de gând să devin tester de pantofi!

Vreau să port o săptămână o pereche de pantofi la alegere. Vreau să fac raportul de purtabilitate. Vreau să spun femeilor cât de frumos e să porți o pereche de pantofi diferită, cât de bine mă simt în ei, cât de mult mă avantajează dar cred că cel mai mult vreau să-mi îndeplinesc visul. Doar să port pantofi!  Vreau să mă bucur de aspectul lor , vreau să fiu eu cea care îi poartă o săptămână apoi își spune mulțumirile sau nemulțumirile despre perechea de pantofi aleasă, vreau să fiu fericită să explic femeilor din viața mea cât de bine s-ar potrivi aceea pereche de pantofi cu îmbrăcămintea lor. Știți de ce? Pentru că Leofex vrea să îți spui părerea sinceră despre serviciile lor . 

Cine este Leofex.ro?

Cu siguranța doza ta de fericire, pe care o cumperi atunci cu perechea de pantofi dorită. Leofex deține în spate o istorie extraordinară ținând cont că și-a început toată activitatea cu 3 angajați făcând totuși 20 de perechi de pantofi pe zi. Leofex Prod activează în domeniul producției și comercializarea încălțămintei la nivel național. Și-a început toată activitatea prin 1999. Însă activitatea de producție încă se dezvoltă iar în prezent hala de producție ocupă 1200 mp.

La ei vei fi uimit să vezi că găsești calitate, pasiune și tradiție. Totul a pornit din dorința autohtonă de a oferi produse de calitate fabricate local, pentru că țara noastră a devenit foarte invadată de produsele din import.Compania lor s-a dezvoltat și uite așa au ajuns să aibă ca producție 500 de perechi pe zi. Au avut parte de multe colaborări cu designeri români, italieni și portughezi. Ceea ce le-a adus multe beneficii, precum modelele de lux și încălțămintea pentru femei.

Timp de 10 ani activitatea lor a crescut mult dar clienții sunt mulțumiți că singurul lucru a rămas la fel și întotdeauna vor apela la serviciile lor pentru că au ceva aparte.. Calitatea! În ziua de azi o găsești extrem. Îmi place mult de ei că nu contează tipul de sex, nu contează dacă ai picior mic sau picior mare la ei găsești mărimi bune care sunt reale cu cele de pe pantof și sunt în funcție de ceea ce cauți. M-am uitat și eu, sunt pantofi pentru bărbați și femei foarte frumoși asta pentru că Leofex face pantofi frumoși , stabili, rezistenți care creează o de poveste despre tine.

Știți cum se fabrică pantofii la Leofex?

Designerul lor așterne pe o hârtie ideile. Pe urmă sunt reproduse pe un prototip din plastic care simulează forma pantofului adevărat, pe urmă ei aleg tipul de piele care se potrivește fiecărui model, culoarea și accesoriile.În a doua etapă modelul de plastic este reprodus cu ajutorul calculatorului pe hârtie groasă  și se creează perimetrul final al cardboard-ului care le arată fiecare bucată de pielea din care se formează pantoful.

În a treia etapă , s-a ales deja varianta potrivită modelului respectiv și pe urmă tăietorii așează cardboard-ul pe materialul ales. Folosesc cuțite speciale și fac o tăiere a pielii perfectă. Apoi aplică suporții care sunt foarte importanți pentru călcâi și vârf. După se  montează partea de sus pe last ( acesta fiind făcut din plastic rezistent) care dă forma piciorului. Apoi se adaugă talpa insole în partea de jos a pantofului.

Partea de sus a pantofului se supune la tensiune cu talpa insole pornind de la varf către călcâi. Iar talpa insole este pusă apoi talpa outsole și tocul. Pantoful se finisează și se curăță cu atenție de materialul în plus.  Etapa de finisare în rest este mult mai diferită. Se scoate last-ul de plastic cu o mașină specială. Indiferent de marime sau forma, tocul este atasat cu ajutorul procedeului de țintuire. Și ca pantoful tău să aibă o igienă mai specială se aplică un strat curățător înăuntrul acestuia adică curățătorul insole care trebuie lipit de outsole. Pantoful este gata dupa ce a fost curățat și călcat dar ce mă uimește pe mine e faptul că ei nu trimit produsul spre clienți prima dată ci îl dau spre testare.

Confectionați din piele 100%

La ei vei avea parte întotdeauna de încălțăminte confecționată din piele 100% , cu toate că pentru a confecționa o pereche de pantofi de calitate, este nevoie de multă muncă și un meșteșugar foarte priceput. Așa că mă bucur nespus de mult să afirm că toate produsele sunt realizate integral din piele iar rezultatul celor două componente sunt esențiale. Așa că dragii mei să știți că fiecare pantof Leofex respectă anatomia piciorului și oferă Absolute Comfort. Iar experiența lor în ceea ce fac, depășește 10 ani.

Pentru iubitoarele de pantofi cred că este important să știți că de pe Leofex. ro vă puteți achiziționa pantofi sport, ghete, pantofi eleganti, pantofi casual, balerini, sandale și cizme. Totul ține de gusturile voastre, de ceea ce vă place, ce vă atrage la o pereche de pantofi și cel mai mult contează ca perechea de pantofi să vă facă să vă simțiti frumoase și împlinite, mereu cu zâmbetul pe buze pentru că pantofii puternici cu toc puternic au fost creați pentru femeile puternice să-i calce în picioare pe bărbații slabi. Glumesc!

În mână ta se află cheia succesului. Tu decizi ce fel de pantof ți se potrivește, cel cu toc lung, cu toc subțire, toc drept sau pur și simplu îți lași ochii să decidă pentru tine. Oricum nici bărbații nu sunt mai prejos, pentru că dragilor veți găsi : ghete, mocasini, pantofi sport, pantofi casual, pantofi eleganți și saboți. Eu ca femeie, am întotdeauna tendința ca atunci când mă uit la un bărbat să mă uit la pantofii lui. Cred că perechea de pantofi poate să zică multe despre personalitea lor, gusturile și calitatea alegerii în primul rând.

De ce tot acest articol?

 

Cu ocazia lansarii noii colectii primavara-vara 2013, Leofex angajeaza, cu contract de colaborare, 20 de persoane din intreaga tara pentru a indeplini rolul de tester pentru pantofi din colectia noua. Cv-urile pot fi trimise pe adresa de email cariere@leofex.ro sau va puteti inscrie si pe facebook: http://statictab.com/t4mzzmrPersoanele selectate vor trebui sa poarte o pereche de incaltaminte la alegere, timp de o saptamana si apoi sa intocmeasca un raport de “purtabilitate” care sa descrie cel putin urmatorii trei parametri:

 • Aspect
 • Comoditate
 • Mix&match (cat de bine se adapteaza cu diverse articole de imbracaminte).

Persoanele vor fi remunerate cu suma fixa de 150 lei pentru serviciile aduse. CV -ul trebuie sa cuprinda:

 • Varsta, sex,
 • Nr. la pantofi, greutate,
 • Alti parametri pentru evaluare pantofi.Sugestii generale referitoare la pantofii Leofex. Înscrierile sunt valabile din 1 Martie până în 31 Martie 2013. Încercați cu încredere să vizionați Campania Shoe Tester și pagina lor de facebook Leofex

Colecția care mi-a dat peste cap inima se numește Colecția Primăvară-Vară. Iar pantofii pe care îi visez noaptea și îmi plac sunt următoarele perechi.

Aceștia sunt o pereche de pantofi casual care îmi plac la nebunie. M-aș plimba cu ei prin parc de mână cu nepoțeii și  i-aș asorta la o pereche de blugi negri și o bluziță mov. Cu siguranță m-ar prinde bine.

Acești pantofi casual au ceva extrem de deosebit, culoarea mea preferată. Nu -mi pot lua gândul de la acești pantofi, îmi și imaginez iubitul umblând cu ei și mulțumindu-mi încontinuu pentru acest cadou minunat. Poate vara asta chiar am să-i cumpăr, doar că sunt atât de egoistă eu îmi cumpăr pantofi doar mie. Sunt creați 100% din piele , preț mic, design și aer cochet , pe mine m-au atras.

Cât despre această pereche de pantofi casual pentru mine sunt perfecți. Ăștia sunt genul de pantofi pe care îi port eu, îmi plac mult pantofii de acest gen pentru că îmi inspiră încredere și picioare frumoase. Mă pot baza pe mine însumi cu o așa pereche de pantofi. Pot să fiu eu, cea originală, nu superficială iar genul acesta de pantofi merg perfect cu o rochiță de vară neagră cu fundițe din catifea maro cu alb.

La un moment dat vei descoperi în viață că e mai frumos să porți pantofi de calitate  sau o pereche de sandale de succes pentru că oamenii te vor privi altfel, te vor eticheta diferit și așa reușești să te ajuți de fapt pe tine, pentru că nu cred că nu vrei să fi privit de sus cu eleganță. Uneori fericirea poate depinde de o pereche de pantofi sau de o pereche de sandale.

Alți oameni în schimb ar prefera poate, o pereche de pantofi casual din velur. Oare de ce? Pentru că fiecare om are definit stilul său, stilul său propriu de eleganță, dar.. toate stilurile de încălțăminte sunt create cu finețe de către cei mai buni meșteșugari Leofex.

Pantofi casual velur

De ce vreau totuși să devin un tester de pantofi? Am o părere foarte bună despre această campanie. Mă uimeşte de fapt acest job de tester, oare de ce? Sunt destul de realistă că acest job nu ar mai fi fost dacă Leofex nu ar fi avut încredere în pantofii pe care îi creează, ei sunt siguri pe ei că aceşti pantofi sunt confortabili, au aspect plăcut ,dar consider că asta e o surpriză ca să ne facă primăvara şi vara mai frumoasă. Ştiu doar că vreau să fac parte din primii oameni care testează noua colecție și își spun părerea despre o pereche de pantofi , pentru ca.. îmi plac pantofii și tind să cred că și ei mă plac pe mine. Nu sunt cea mai altruistă persoană, tind chiar să cred că sunt egoistă, dar vreau să fiu tester de pantofi. Îmi place extrem de mult ideea de tester că aș vrea să devină un job pe viață! Nu uita Leofex dăruiește fericire!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

11 comments

     1. Radu

      Să dea Dumnezeu! Şi Leofex şi Blogal Initiative !
      Iar pe Dumnezeu îl rog să fie român la meciul Ungaria- România !!!
      Acum îmi fac încălzirea !

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.