Cauți un loc de muncă? Îl găsești acum pe Infomunca.ro

Comment

Business

Atunci când cauți locuri de muncă în Cluj, am impresia că dacă nu cauți unde trebuie nu o să găsești niciodată ceva care să îți și facă pe plăcere să lucrezi. Așa cum eu eram obișnuită mereu să merg pe recomandările prietenilor pe la agenții, de data asta mi-am făcut curaj și am căutat super-joburi pe platformele din online. Nu sunt în măsură să zic care este cea mai bună platformă de joburi, însă sunt în măsură să zic că cea mai bună platformă de joburi pentru mine este cea unde îți găsești de muncă. Ca și în cazul meu de altfel.

angajari bucuresti

Cum am găsit platforma de joburi infomunca.ro

Nu mi-a trebuit mult. Citisem dacă nu mă înșel acum câteva luni pe câteva bloguri despre această platformă. Dar ca și Toma necredinciosul, până nu am fost pusă în situația căutării unui job nu mi-a stârnit foarte mare interes. Însă de când au început să îmi placă internship-urile plătite și micro-joburile de ocazie ca să le numesc așa, platforma asta mi-a devenit prietenă. Eu cred că e mai mișto ca restul platformelor, însă desigur rămâne părerea mea pe care mi-o asum.

3 motive pentru care să alegi să îți cauți un job pe această platformă

  • Infomunca.ro are ca scop principal selecția și plasarea forței de muncă.
  • Echipa lor tânără pun la bătaie peste 11 mii de joburi pe platformă, atât în România cât și în diferite alte țări din străinătate.
  • Infomunca.ro poate fi văzută ca și o bursă de joburi, venită în ajutorul angajatorilor cât și a celor ca noi care au nevoie de un job.

Îți cauți și tu un loc de muncă în Cluj?!

Spre fericirea ta, nu trebuie să te mai chinui atât de mult. Cei ce au lansat infomunca.ro te așteaptă cu super joburi pe categorii. În cazul meu am găsit vreo 400 de anunțuri ce oferă ca posturi la diverse magazine precum: praktiker, imobiliare, un post de digital marketing, analist marketing, specialist marketing. Luna asta nu am mai aplicat la nimic pentru că deja am găsit ceea ce căutam într-un post la o agenție similară, însă pentru cei ce vor un job bun cred că ar fi bine să caute printre aceste locuri de munca in Cluj, un job care să li se potrivească. Nu are rost să te chinui să completezi zeci de formulare ca să îți faci zeci de conturi pe alte platforme similare, aici totul e foarte simplu.

locuri de munca in Cluj

Cum funcționează platforma infomunca.ro?

Intri pe site, foarte multe joburi se grupează după orașe, județ, domeniu sau dacă ești interesat poți găsi și joburi înstrăinătate. Eu însă aveam nevoie să găsesc un loc de muncă în Cluj sau să optez pentru unul în imprejurimile Clujului. Așa că am intrat pe infomuncă.ro, am selectat orașul și tipul domeniului în care vreau să lucrez, m-am logat prin facebook și am aplicat pentru job după ce am pus în căsuțele cv-ului toate informațiile despre mine. Am dat salvează, iar aplicarea mea la jobul respectiv a fost un succes! Ușor și rapid. De reținut: Cv-ul se completează atât în limba română cât și în limba engleză. Iar apoi el se salvează în contul de utilizator ca să îți fie la îndemână când aplici și la alte joburi.

infomunca-cluj

Ce îmi place foarte mult este că pot vedea când se fac și în București angajări

Hai să fim sinceri. Cui nu i-ar plăcea să aibă un job bun în București? Mai ales dacă ești de acolo, știi și tu cât de greu este să cauți fizic câte un loc de muncă, așa că infomunca.ro îți pune la dispoziție zeci de angajari in Bucuresti, tu nu trebuie decât să întri pe platformă, să îți alegi domeniul de activitate dorit și să aplici la postul care îți face cel mai mult cu ok-ul. Asta e tot. Ăsta e secretul, dar nu se poate numi un secret atâta timp cât l-am împărtășit cu tine.

parere info munca

Vrei să fii angajat imediat?

Deși e logic că pentru un job indiferent de oraș aplică zeci de oameni, pe infomunca.ro poți alege să fii văzut primul atunci când aplici la un job pentru că au niște oferte super șmechere! Luând una dintre ofertele de mai jos, cv-ul tău apare în topul listei candidaților pentru joburile pentru care aplici.  Va fi afișat printre primele rezultate și ca să fie evidențiat va avea o etichetă specială.  Așa că poți alege CV-ul Premium, serviciul care te va face remarcat dintre zeci de alți candidați. Așa că, poți sta fără griji!

oferte info munca

Ești angajator?

Și mai bine! Nu mai trebuie să dai anunțuri prin ziare, anunțuri prin presă, sau să plătești numeroase abonamente ca anunțul tău să ajungă la angajatul perfect. Acum ai la dispoziție aceeași platformă ca anunțul tău de angajare să fie văzut de sute de oameni ce își doresc să lucreze pentru tine.

P.S: Infomunca.ro este destinat atât celor care vor să se angajeze cât și celor care vor să angajeze. Din punctul meu de vedere platforma în sine merită toată admirația mea pentru că este foarte ușor de utilizat, dar are și multe alte facilități precum filtrarea joburilor, servicii ca și cv-premium, și m-am bucurat să văd că există o altfel de platformă, care pune pe primul loc dorințele mele, și anume aceea de a găsi locul de muncă mult visat și dorit. Mulțumesc infomunca.ro pentru tot ceea ce faceți pentru noi!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuiri