Mă vindecă în suflet al tău medicament

1 Reply

Să vorbim despre sentimente..

Suflet drag care mă faci fericită cu fiecare vorbă dulce pe care mi-o transmiți… Vreau să te fac fericit. Vreau ca fericirea pe care am reușit să o dobândesc de când sunt cu tine să te cuprindă și să te facă să te simți un om extraordinar. Pentru că meriți.  Știu că mi-ai spus că ești fericit alături de mine.

Dumnezeu iubire

Dar nu eu sunt cea care tratează, ci tu. Tu ești medicamentul meu, și poate că nici dacă erai drog, nu eram atât de dependentă de tine, de vocea ta, de cuvintele tale; de gesturile tale. Te admir când ai curajul să îmi spui ce simți, pentru că în general bărbații nu au curajul ăsta. Dar între noi, doar inima e cea care comandă. Medicamentul meu vindecător de suflet.

Medicament iubire

Ce ar putea trata oare orice boală din lumea asta?

Tu! Tu ești medicamentul de care ar avea nevoie orice femeie. Tu ești leacul căutat de doctori, și pe care nu l-au găsit într-adevăr niciodată. Tu ești medicamentul, după care suspină toate persoanele bolnave și nefericite.. Dar eu mă simt împlinită că te am și mi-ai vindecat bucățelele sfărâmate, acele bucăți mici din sufletul meu. Tu ești ceea ce mulți își doresc, tu ești “dragoste” și de asta te-am numit medicament.

cel-mai-bun-tratament-iubirea

Tu vindeci, alini și înduri, iar dacă trebuie.. îți calci și pe orgoliu doar ca să-mi fie bine. Tu rabzi, tu asculți și ești acolo la nevoie. Tu iubești fără condiții și ierți fără să te gândești la tine. Tu îmi dai aripi să zbor, și tot tu ești cel care mi le poți doborî. Dar cred în tine, mi-am încredințat ție inima și nu mă tem decât de un singur lucru. Să nu pleci de la mine!

Iubirea este medicament

Și acum spune-mi tu.. cum să nu devin dependentă de tine?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

1 comment

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.