Macarale, macarale..

10 Replies

Norocele

În noaptea asta e clar că am chef de a vă recomanda macarale, în caz că aveţi nevoie de ştiu eu, de ceva de scos din pământ. Eu le-am descoperit doar astăzi, şi am zis că doar nu mă doare mâna să le recomand, nu?

Ştiţi la ce sunt bune macaralele, nu? La construcţii bineînţeles. Se folosesc la construcţiile de clădiri în special. Chiar mă gândeam şi eu, în perioada asta se fac multe construcţii nu?

Aşa că, ce bine ar fi ca articolul acesta să-i prindă bine unuia dintre cititori, măcar aşa , dacă dă click pe link, găseşte macarale la preţuri mici, spun asta din surse sigure, dar voi nu veţi ştii decât dacă sunaţi la numărul de contact de pe pagina lor.

Cu siguranţă veţi vedea că au macarale de calitate şi poate că, cândva veţi dorii vreo colaborare! Niciodată să nu zicem niciodată , că de.. nu se ştie ce se întâmplă.

Nu uitaţi să îmi spuneţi dacă vă plac macaralele, da?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

10 comments

  1. User Aniela Deby Post author

   :)) Măi păcat că e articol ştii tu de care, că de nu.. voiam să dau exemplu cu ” Ce naiba nu mai ieşi din wc, vrei să te scot cu macaraua”?:))

   1. vienela

    Stiu de care este. am vazut. :))
    Ar fi fost haios sa inventezi o poveste legata de replica aia. :))
    Si sora mea, in vreo doi ani, chiar cred ca va avea nevoie de macara. Pe cat sunt eu de slaba, pe atat este ea de grasa. :))

    1. User Aniela Deby Post author

     Eu am 85 de kg, nu cred că mă întrece :)) Aşa că, eu cred că voi face un subiect că şi grasele sunt frumoase şi nu avem nevoie de macara, decât atunci când e nevoie să ne ridicăm din ăat sau de pe wc, acum vedem noi :)))

      1. User Aniela Deby Post author

       1,67 🙂 Sunt grasuţă şi mare:)) Îţi dai seama că dacă aş fi slabă aş părea şi mai înaltă? Doar ştii că grăsimea ne şi piticeşte, dar la cât eşti tu de slabă :)) Nici nu îmi fac griji!

 1. Savoir Faire

  Era un banc: cica pu*a e cel mai usor si cel mai greu obiect de pe pamant.
  O poti ridica numai cu gandul, dar cand nu vrea ea sa se ridice, nici cu o macara nu o poti ridica.:))
  scuzati limbajul porcos.

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.