Cum am găsit un studio legal pentru amica mea

3 Replies

Dragoste si Sex

E foarte ușor să faci alegeri pentru tine dacă ai discernământ. Ca și femeie ești singura care poate ști ce îți dorești de la viață, ce idealuri ai și unde tinzi să ajungi. Visele se împlinesc ușor să știi, dacă ai mai ales capul pe umeri. Majoritatea cititoarelor mele noi, ajung pe acest site pentru că ele caută expresiile” care este cel mai bun salon de videochat”; ” vreau să fac videochat, cum se face”?

Să faci videochat este o muncă de lux, modelele în general știu ce vor să facă, știu de ce aleg doar că nu știu că videochat-ul trebuie să se facă legal. Dragele mele cititoare, dacă vă doriți să faceți videochat, nu aveți decât să vă documentați în primul rând de studio-ul unde vă veți angaja. Am foarte multe cunoștințe care fac această meserie. Pentru că au crezut toate informațiile din articolele plătite, din ziare și părerile altora, au ales să facă videochat, nu au făcut un lucru rău, doar că au ales greșit studio-ul și au rămas cu buzele umflate.

ce este videochatul legal

Nu vă îndemn să faceți videochat, vă îndemn  să alegeți să faceți meseria care vă place și dacă videchat-ul credeți că este meseria care vă va aduce satisfacție și bunuri în timp, să știți că aveți dreptate. Videochat-ul este o meserie bănoasă, doar că este făcută în special pentru fetele deștepte. Videochat-ul nu înseamnă să te dezbraci în fața unei camere web, videochat-ul este o meserie care se poate face ușor dacă știi să conversezi și să îi spui membrului plătitor ceea ce își dorește.

Cât de mult contează să alegi un studio videochat legal?

Dacă aș sta să enumăr motivele ar fi sute. Dar pentru că vreau să vă fac să înțelegeți că sunt puține studiouri care lucrează legal, am să vă enumăr câteva avantaje pe care un studio ar trebui să le aibă ca voi să vă angajați acolo!

1.Să aibă un personal exclusiv feminin- Pentru că suntem femei m-am gândit că fiind un personal feminin vă veți destine diferit. Veți avea o altă comunicare, veți vedea că persoanelor străine sau de sex masculin nu au ce căuta acolo, în acest fel veți avea parte și de confidențialitate.

2.Confidențialitate- Poate că multe dintre voi sunteți femei cu familii și nu vreți ca cei din jurul vostru să știe ceea ce faceți voi în fața unui calculator. Studioul care oferă confidențialitate trebuie să vă ofere confidențialitate cel puțin în România. Să se restricționeze accesul din România către voi și să nu ofere nimănui detalii despre colaborarea cu voi.

3.Stabilitate financiară- Știu că majoritatea vă doriți o stabilitate financiară și nu cred vă v-ar placea să mergeți la un studio și să fiți plătite doar o singură dată pe lună. Atenție! Alegeți studioul care vă va plăti progresiv, iar sistemul de plată care vi se oferă să fie avantajos și corect plus să primiți transparență la sumele încasate.

4.Echipa studioului- Punctul forte al unui studio stă în echipa pe care o are. Alegeți studioul care vă oferă respect și suport dar și un tratament egal tuturor celor care sunteți acolo.

5.Mai presus de toate- Nu vă lăsați păcălite de studiourile care promit mult și fac puțin. Alegeți studioul care vă spune doar adevărul și nu vă face promisiuni deșarte. Iar eu cred că dacă alegeți toate cele enumerate mai sus veți vedea că va exista câștig și pentru studio dar mai mult pentru voi.

secretele_succesului_unui_model_videochat

Care este studioul exemplu în momentul actual?

Mi-a fost greu să mă documentez și credeți-mă, fără exagerare, am consultat zeci de studiouri ca să văd cine are o ofertă mai bună și cine face față la ofertele pe care le prezintă. Că vei avea câștig garantat este o promisiune, că vei primi bonusuri la fiecare muncă suplimentară sau pur și simplu un bonus că te-ai descurcat de minune, este o promisiune. Pentru că mi-a fost greu să înțeleg și eu ce înseamnă meseria aceasta, mai ales că nu fac videochat, dar îmi place să știu toate detaliile legate de studiouri, am decis să aleg studioul pe care l-aș alege eu dacă mi-aș dori să fac acest job.

Studioul exemplu este: Magic Studio, studio videochat legal București!

Înainte să fac această afirmație, vreau să vă spun și să înțelegeți că este o preferință personală. Am văzut cum arată acest studio, am văzut ceea ce se oferă și tipa care s-a angajat la dânșii este o colegă de liceu, care și-a dorit să facă asta din tot sufletul. Am căutat cu dânsa studiourile online, ni le-am așezat pe hârtie și ne-am dus să vedem cum arată și care este viitorul ei.

După mai multe gânduri, după ce am făcut cunoștință cu patronii de videochat-uri, eu mi-am dat cu părerea doar despre acest studio! De ce? Pentru că în primul rând e legal, mi s-a oferit seriozitate mai ales la întrebările pe care le-am pus și am văzut că au respectat toate condițiile enumerate pentru un salon de videochat legal și de calitate.

Nu am să spun niciodată că acesta este cel mai bun salon de videochat, nu! Spun doar că Magic Studio, un salon foarte drăguț cu un personal de îți vine să pupi atât managera cât și asociații pe care îi are, sunt de o seriozitate maximă și îți face plăcere să discuți cu ei atât în real time cât și la telefon, ore-n șir.

Și dacă vă doriți să aflați totuși mai multe detalii despre acest studio și ce înseamnă cu adevărat această muncă, dacă este legală sau nu este legală, vă invit pe blog de videochat Magic Studio. Un blog și un site care vă va face să ridicați sprânceana în sensul bun atunci când citiți. Vă doresc dragele mele să faceți în primul rând alegerea corectă pentru voi.

În articolul următor

Din escapada căutării unui studio de videochat pentru fosta mea colegă și amică în același timp, am să revin cu fotografii de la acest studio, cine sunt ei și ce înseamnă Magic Studio cu adevărat, și aș fi foarte curioasă să știu ce părere aveți. Întrebare: Voi ce condiții credeți că ar trebui să aibă un studio de videochat legal?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

3 comments

  1. Angajare Videochat

    Conteaza foarte mult studioul pe care il alegi, mai ales ca acolo vei lucra. Prima impresie mereu conteaza, asa ca trebuie sa fim atente la persoanele cu care vom sustine un interviu si mai ales la conditii pe care ni le vor oferi.

  2. Abigail

    Cand te angajezi trebuie sa ai grija ca toate lucrurile stabilite sa fie indeplinite de catre studio, pentru ca mai tarziu sa nu ai surprize. in general, studioruile cunoscute sunt preferate de catre modele.

  3. Aura

    La cat de evoluat este internetul, cred ca se gaseste foarte usor informatia de care ai nevoie, astfel incat sa nu intampini probleme in colaborarea cu un studio, cel mai bine este sa alegi profesionalismul si experienta inca de la inceput astfel incat sa iti indeplinesti obiectivele.

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.