Mastopexie sau lifting mamar pentru un aspect tânăr al sânilor tăi

Comment

Personale

Sânii reprezintă simbolul cel mai vizibil al feminității. Remodelarea bustului prin ridicarea sau liftingul sânilor este o procedură chirurgicală des întâlnită în zilele noastre. Ea are ca scop obținerea unui bust frumos, ferm și cu aspect mai tânăr.

  1. Cum se realizează liftingul sânilor?

Operația de mărire de sâni, așa cum știm deja, nu e ca și cum ai merge la mall și ți-ai cumpăra un sutien cu push-up. Mastopexia, adică liftingul sânilor, chiar dacă poate fi considerată o intervenție simplă, presupune anestezie generală, riscuri pe care ți le asumi, dar și o perioadă de recuperare. Așteptările tale trebuie să fie realiste și mai ales trebuie să fii conștientă că această intervenție numită lifting mamar aduce îmbunătățiri, dar nu care nu întotdeauna vor fi la nivelul la care îți dorești de fapt.

Această operație poate fi efectuată prin mai multe tehnici, în funcţie de anatomia pacientei şi gradul de complexitate al intervenției respective. Mai mult decât atât, se poate asocia, cu succes, cu proceduri de augmentare mamară. Procedura este potrivită pentru femeile care, în plus față de problemele pentru care se indică liftingul de sâni suferă și de:

– sâni plați care necesită un plus de volum;

– un volum al sânilor care este mai mic decât cel dorit;

– diferență de volum sau asimetrie între cei doi sâni.

  1. Ce presupune operația de lifting a sânilor?

Operația de lifting de sâni (mastopexia) se poate realiza printr-o serie de tehnici operatorii diverse. Pentru a lua cea mai potrivita decizie pentru această operație de lifting al sânilor, ar trebui să fii consultată de un chirurg plastician care să îți explice procedeul chirurgical indicat pentru modul în care arată sânii tăi.

Există și situații în care sânul nu își pierde din volum, dar se modifică poziția areolelor și există un surplus de piele, fapt pentru care sânul nu are o formă frumoasă. Sânii femeilor suferă schimbări odată cu trecerea timpului, pierzându-și astfel aspectul inițial. Aceste schimbări sunt cauzate de mai multi factori, cum ar fi:

– Sarcina

– Alăptarea

– Fluctuații în greutate

– Îmbătrânirea

– Factorii ereditari

Multe femei aleg să combine augmentarea mamară cu liftingul, într-o singură procedură. Avantajele sunt legate de obținerea aspectului dorit mult mai repede, un cost mai mic pentru ambele intervenții și mai puțin timp pentru recuperare. Totuși, nu este nicio problemă dacă alegi să faci un lifting mamar la câțiva ani după ce ai făcut augmentare mamara. În plus, cu ajutorul operației de lifting mamar se poate repoziționa, simetriza și micșora areola.

Este extrem de important să comunicați deschis cu medicul estetician pe care l-ați ales, întrucât acesta trebuie să știe cât mai multe informații despre tine.

  1. Cât durează și în ce constă recuperarea post-operatorie după operația lifting sâni?

În urma operației de mastopexie (lifting de sâni), perioada de recuperare este critică pentru o vindecare completă și rezultate optime post-operatorii. În urma operației veți avea tumefiere, echimoze și o senzație de disconfort care va putea fi ameliorată cu ajutorul medicamentelor. Operaţia de lifting mamar este complexă, dar sigură, rezultatele fiind vizibile încă din prima zi de după operație.

Durata de timp necesară pentru recuperare depinde de o serie de factori și diferă de la caz la caz. Este important să dormiți pe spate în perioada recuperării și să purtați un sutien de compresie non-stop timp de 6 săptămâni post-operator. De asemenea, pentru rezultate optime și de durată se recomandă purtarea unui sutien cu o susținere adecvată în permanență. Trebuie să înțelegi că nu există operație fără cicatrici, dar aceste cicatrici vor avea un aspect liniar, aproape neobservabil în cazurile cu cicatrizare frumoasa și vor fi plasate astfel încât să fie cât mai ascunse.

Clinica Estethica Global are o echipă completă formată din chirurgi plasticieni, medici anesteziști și asistente, care lucrează cu aparatură de ultimă tehnologie.

Pentru un preț exact al mastopexiei, sună și programează o consultație la Estethica Global! Serviciile lor includ atât operații estetice, cât și tratamente non – chirurgicale pentru orice zonă a corpului, toate fiind oferite cu cea mai mare grijă în ceea ce privește siguranța ta și un rezultat pe măsura așteptărilor tale.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.