Mi-am dorit sa am aproape oameni speciali

Comment

Să vorbim despre sentimente..

Ca fiecare om care crește și își dorește să aibă aproape oameni care să îl facă să zâmbească, am trecut și eu prin aceeași problemă. Am încercat să îi caut și speram să îi găsesc pe acei oameni speciali care ar fi stat în preajma mea indiferent de împrejurare.

Oameni speciali

Dar m-am înșelat. Rămasă setată pe căutat am uitat să îi apreciez pe cei care îmi erau aproape în căutările mele. Și am avut noroc că nu a fost prea târziu când am realizat că totuși, oamenii speciali nu trebuie căutați. Au venit în viața mea la momentul potrivit. Iar acum nu cred ca i-aș mai lăsa să plece.

Cum îți dai seama că oamenii de lângă tine sunt speciali?

Nu e mare greutate să observi. Oamenii speciali din viața fiecărui om sunt prietenii adevărați. Așa cum pentru mine Dora și Maria înseamnă începutul celor mai sincere prietenii și de durată, așa pentru alții se pot manifesta chiar și persoanele speciale.

Ca și oameni suntem diferiți, poate pentru mine ce înseamnă special, pentru voi înseamnă diferit. Dar, fiecare e liber să simtă cum îl lăsa inimioara. Eu voiam doar să spun că sunt fericită că am prietene speciale, că am o familie specială și un destin special. Chiar îl am.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.