5 motive pentru a avea un animal de companie

1 Reply

Teddy Dog

A deține un animal de companie poate avea mai multe avantaje asupra vieții tale. Te poate pregăti într-o oarecare măsură pentru un copil, te poate face mai responsabil, dar îți și poate oferi iubire necondiționată pentru toată viața. Orice proprietar de animale de companie îți poate da cel puțin 5 motive de top pentru care să ai și tu așa ceva. Însă niciunul nu va sta să te convingă, pentru că odată ce ai făcut o alegere, o să vezi chiar şi tu că noi avem dreptate, iar viaţa cu un animal de companie este mult mai frumoasă.

motive animal de companie

Cele 5 motive foarte importante pentru a avea un animal de companie:

1. Fiind un introvertit…

O pisică sau un câine te va ajuta să intri în legătură cu mai multă lume din jur datorită animalului tău de companie . Pentru sfaturi legate de dieta companionului tău, de îngrijirea acestuia sau de cele mai bune sesiuni de dresaj va trebui să apelezi la oameni-doctori, iar acei oameni îți pot deveni și prieteni.

2. Un animal de companie îți poate îmbunătăți sănătatea.

Fie că vrei să slăbești, fie că trebuie să ieși mai mult la aer sau să te preocupi de alimentația lui, aceste lucruri te vor ajuta și pe tine să ai o sănătate mai bună și să te îngrijești mai mult de propria persoană. Va trebui să-l plimbi, va trebui să devii o persoană matinală și te vei gândi de mai multe ori înainte să mănânci aceleași lucruri ca înainte.

3. Printre aceste motive de top se număra și tovărășia plăcută a pisicii sau a câinelui tău

Un asemenea animal drăguț poate deveni cel mai bun prieten al copiilor tăi, te poate înveseli pe tine și îi poate distra la culme chiar și pe bunici. Este grozav pentru toată familia. Mai ales atunci când vezi că toţi cei din jurul tău par fericiţi cu adevărat.

4. Îți vine sau nu să crezi…

un animal de companie te va ajuta să îți întărești oasele și să ai o sănătate mai bună a inimii Gândește-te doar la acele plimbări zilnice prin soare, prin natură și la micile alergări la care te supune companionul tău necuvântător.

5. Îți vor oferi dragoste necondiționată și prietenia lor eternă

Unul dintre acele motive de top pentru a avea un animal de companie se referă și la dragostea ce ți-o poartă. Alege, așadar, un animăluț de o rasă prietenoasă și calmă și vei profita toată viața de momente hazlii, vesele și emoționante. Orice proprietar de câine îți va sugera cel puțin aceste câteva motive de top, însă a deține un animal de companie este cel mai frumos lucru din lume.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

1 comment

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.