Nu intra in rutina! Uite ce trebuie sa faci

3 Replies

Business

Indiferent cât de mult ne-am lupta, uneori relaţia dintre doi oameni bărbat şi femeie, nu poate să meargă tot timpul pe roate. Înţeleg că de multe ori majoritatea sunteţi prea ocupaţi ca să acordaţi timp unei relaţii, în care rutina să nu intre niciodată. Acum probabil mulţi dintre voi vă întrebaţi ce este rutina .

Rutina este acel lucru care de exemplu : Luni te trezeşti de dimineaţă, te speli pe faţă, te ştergi cu un prosop pe ochi ca apoi să te duci în bucătărie şi să-ţi bei cafeaua. Acolo în schimb te aşteaptă iubita ta, vă puneţi la masă, vă beţi cafeaua şi apoi fiecare îşi face treaba lui.

Unul stă pe laptop, altul se uită la televizor. La amiază merg şi mănâncă împreună, apoi unul dintre ei face curăţenie şi celălalt pentru că este obosit de la atâta televizor sau laptop pur şi simplu, merge şi-şi aşteaptă consoarta dincolo aşteptând să facă o serie de nebuni.

Pentru că sexul într-o relaţie a fost tot timpul ceva plăcut, dânsa în schimb refuză pe motiv, chipurile, în creierul ei de piţipoancă că s-a săturat de atâta rutină, în fiecare zi se întâmplă aceleaşi lucruri. O cafea, puţin pe laptop, o plimbare (desigur dacă se poate) sex şi pe urmă iar la masă că e cina şi stomacului îi trebuie ..

Iar în pat şi din nou sex ! Atunci ea începuse aşa : ” Auzi dragă, eu m-am săturat ca tot timpul, în fiecare zi, să facem aceleaşi lucruri, hai să facem şi-altceva, pana mea , mi-aş dori şi eu ceva, o fustiţă, o jucărie, de-aia anală, care să nu fie vreo porcărie, să fie frumoasă tare, să te joci cu ea la mine între-picioare .

Doar atât îi trebuie, masculului înflăcărat că el pe google a postat , vreau un sex shop minunat. Jucării bune de tot, să-mi fac nevasta fericită , cu un vibrator , cu o jucărie, cu un dildo d’ala fain, să scăpăm de rutină şi viaţa va fi senină . Şi de când le-au cumpărat, ei tare mult s-au schimbat. Rutina s-a debarasat, parcă relaţia lor a înviat ! Datorită faptului că fetişurile lor au prins viaţă şi s-au realizat cu un sex shop drăgălaş , rutina a plecat .

Sunt doar ei , doi mititei, ce se joacă-n dormitor de-a bau bau , în fundul gol !

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

3 comments

  1. Emilia

    Eu citesc cam tot ce-mi cade in mana despre relatii. Cred ca totdeauna este ceva de invatat. Totusi, cel mai mult mi-a placut cartea lui John Gray, barbatii sunt de pe marte, femeile sunt de pe venus. Este frumoasa, practica si plina de umor. Am auzit la radio ca vine si in Romania, ma bate gandul sa merg sa-l vad 🙂

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.