O prietenie jalnică ( episodul 1)

Comment

Personale

Dacă vrei să știi, tu ești cea care a greșit de atâtea ori încât nici nu mai pot ține evidența pe degete. Te va deranja acest mesaj, dar nu este vina mea, ți-l meriți pe deplin. Nu știu de ce, deși am fost aproape de tine, te-ai comportat cu mine ca și cum eu aș fi fost sub nivelul tău, iar tu.. ai fi fost o doamnă. N-am înțeles încă de ce unele frustrări ți le aruncai pe mine, ca și cum eu aș fi fost de vină de toate lucrurile rele care se întâmplau în viața ta. M-am săturat să creez momente frumoase pentru noi, ca tu să vii cu bocancii tăi și să calci pe ele.

Ești egoistă. Te-am alungat crezând că știi să pierzi. Că știi să vorbești, să înțelegi, să explici, să transmiți durerea care te-a copleșit zile la rând. Dar n-ai făcut nimic, doar până la urmă de ce să fii făcut? Doar ești o lady și nimeni nu îndrăznește să pășească în urma ta. Glumesc, dragă! Știu că ai fi vrut, știu că ți-ar fi plăcut că până la urmă tu nu ești o vulpe și nici strugurii nu erau departe, dar astăzi vorbim despre noi. Despre lucrurile frumoase și despre lucrurile urâte care le-am petrecut alături de tine..

Ești o viperă, am simțit de fiecare dată atunci când m-ai împuns pe la spate, dar nu mi-a păsat. M-a durut în cot și nu mi-a păsat de toate, pentru că în motorașul creierului meu, tot timpul te-am perceput ca pe-un om care se trezea non-stop cu fața la cearșaf, dar care îți provoacă milă atunci când te uiți la mutra lui. Am văzut cum reacționează o prietenă la nevoie și am înțeles că în cazul tău așa e normal, s-a văzut clar și fără ochelarii cum vorbesc oamenii care au crescut.. acolo unde ai crescut și tu.

Păcat, n-am crezut niciodată că voi avea tupeul să-ți spun tot ce simt, chiar dacă am impresia că a mele cuvinte vor rămâne doar scrise de pomană. În fine, n-ai decât să le pui la cap, că prietenă cu mine.. oricum nu vei mai fi! Ai avut prea multe șanse, ți le-am dat pe rând pe toate, și se pare că acum, după atâta timp, ai ajuns să-mi fi dușman din cauze unei prostii. Mare proastă poți să fii!!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.