Oriflame, noul brand The One

1 Reply

Personale

De cand ma stiu am fost o mare fana Oriflame , datorita unui singur parfum care mi-a pus capac. Totul a inceput de la parfumul Divine bleo pana la cel rosu.. de care m-am indragostit teribil. Tot timpul am fost multumita de fondurile de ten de la Giordani Gold cat si de parfumurile sub acest nume pentru mirosul lor.. care m-a determinat sa diferentiez parfumurile mizerabile distribuite de catre altii.

Am reusit, Oriflame a ramas tot timpul in picioare prin calitate si tot ceea ce ne-a oferit. Reducerile in schimb imi captau atentia luna de luna, dar ceea ce m-a facut mai curioasa este noul brand The One, despre care as vrea sa stiu cum se manifesta, care e diferenta dintre celelalte machiaje, cat de frumoasa ma vor face si in schimb vreau sa vad daca mi se potrivesc.

Ma gandesc ca acest brand este destinat tututor femeilor care se intretin, care stiu ce vor, care stiu sa aprecieze dincolo de toate un produs bun si chiar mai mult, sa se simta ea insasi bine si eleganta. In plus acest brand The One este structurat in trei ramuri :  Frumusete de zi cu zi, Mega Impact si Ultra Rezistenta. Imaginati-va doar ca de acum inainte in fiecare zi, vom gasi cate ceva folositor pentru noi, femeile.

Imi place! E interesant pentru ca in ” Frumusete de zi cu zi” vom gasi produsele pe care le vom folosi in mai multe scopuri , pentru un machiaj de rutina. In aceasta gama sincera sa fiu cel mai mult ma intereseaza fondul de ten si formula lui  HaloLight , care lumineaza tenul si il face sa arate o piele naturala. Perfect, si eu vreau sa incerc in special cel ” Porcelain”

Cea de a doua gama vine cu ” Mega Impact” care te va face sa iesi din rutina si sa iesi in evidenta, pentru ca si eu sunt de acord, toate femeile ne dorim sa fim observate. Din aceasta gama as vrea sa incerc rujul Power Shine nuanta Rosewood Glass. Dar n-as zice nu si la rimel, doar ca nu se stie, daca sunt multumita de un produs, s-ar putea sa fiu multumita de toate, oricum rare sunt momentele , prea rare cand nu poti fi multumit de Oriflame. De ce ? Pentru ca ei au cautat tot timpul ca lumea sa fie fericita.

Cea de a treia gama “Ultra Rezistenta” se manifesta asa cum se aude, vei avea produsele care vor rezista fara clipire destul timp, cat tu , eu, si toate damele din lume sa fie fericite si multumite.

Adevarul e altul : Sunt curioasa, sa testez..Acest brand The ONE, perfect. Vreau sa ma simt si eu bine cu The One pe obraz la mine. Poate oi fi mai stilata, dar The One ma lasa lata. Nu ma va dezamagi, ca e The One perfect, sa stii!

Sunt foarte curioasa sa testez aceasta gama de produse  The ONE !

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

1 comment

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.