Oriflame, The One, cel mai dragut brand

Comment

Business

Mi-a placut foarte mult campania desfasurata pe Blogal Initiative, astfel am primit toti produsele si am avut timp sa le si incercam! 

Pachetul conține

– Fond de ten The One IlluSkin

– Corector The One IlluSkin

– Pudră The One IlluSkin

– Rimel The One

– Fard cremă pentru pleoape The One Colour Impact x3

– Luciu de buze The One Power Shine x2

– Ojă The One x2 ( LANSARE în catalogul 08 )

 1.Fondul de ten The One Iluskin Foundation

Mie sincer mi-au placut toate, toate sunt excelente, doar ca fondul de ten nu e tipul de fond , pe care il percepe tenul meu. Eu fiind mai inchisa putin la ten, am nevoie de un fond de ten mai deschis, dar in schimb l-am probat pe tenul surorii mele care este mai albicioasa, asa e felul ei si e magnific. Foarte bine scoate tenul in evidenta si are un miros extraordinar de placut. Mi-a placut foarte mult, asa ca eu am sa imi cumpar doar o alta nuanta putin mai deschisa, la urma urmei si cu aceasta nuanta imi sta bine pentru ca sunt bruneta, dar pe urma zice lumea ca m-am bronzat cam rapid .. in schimb, imi place mult ambalajul lui, imi place pentru ca un fond de ten asteptat de mult timp ca si calitate. 

2. Corector The One IlluSkin

Foarte multumita am fost si de corector mai ales ca e perfect pentru tenul meu si pentru zonele ochilor mei. Imi place, e un produs foarte bun. Ma bucur ca l-am primit si ma bucur pentru ca acum pot sta noptile treaza pe blog ca apoi dimineata sa nu se vada pentru ca am corector 🙂

3. Pudră The One IlluSkin

Pudra e chiar mai buna decat am visat. Are o nuanta deschisa asa cum imi place mie, merge perfect combinat cu fondul de ten pentru ca pudra deschide un-doi obrazul.  Plus ca imi face obrajorii mai fini..;)

4. Rimel The One

Ca veni vorba de rimel, cred ca de el sunt multumita 100%. Eu sincer nu am mai avut rimel care sa imi placa atat de mult ca acesta. Imi alungeste genele perfect fara sa mi le umple.

5.Fard cremă pentru pleoape The One Colour Impact x3

Toate trei nuantele sunt minunate, dar cea mai frumoasa nuanta care mi-a placut mie cel mai mult si imi sta bine e cea deschisa. Sunt niste fard-uri foarte bune, nu se intind cand transpiri, nu iti cad pe gene, unde le pui acolo stau.. adica pe pleoape.

6. Luciu de buze The One Power Shine x2

Chiar si luciurile sunt de o consistenta rara.  Nu aluneca de pe buze.. dar in schimb iti zic eu ca iti face niste buze de te minunezi singura. Luciurile de buze, am multe sincer, dar nu le intrece niciunul.  Chiar iti face buzele sa straluceasca si sa fii mandra de ele, asa cum sunt eu.

7. Ojă The One x2 ( LANSARE în catalogul 08 )

Oja in schimb, imi place ca se usuca repede pe unghii. Nuanta aceea de roz nu am mai avuto, nici nu stiu ce nuanta e, roz sau mov.. dar e o nuanta placuta. Nuanta de cappucino, in schimb a fost perfecta, perfecta , pentru unghiile mele.

Multumesc Oriflame, pentru produsele tari, chiar sunt o senzatie! Si eu sincer m-am bucurat de fiecare produs in parte si n-am avut niciun dezavantaj, decat avantaj, chiar daca fondul de ten nu e pentru tenul meu, asta nu inseamna ca nu e bun sau nu a fost bun, dimpotriva.. sunt pentru toate tipurile de ten. Fiecare alege ce-i place sau ce vrea sa foloseasca.  Multumiri profunde pentru Gama The One!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.