Prima vacanta in 2015

6 Replies

Personale

Știți și voi cât de mult îmi place să călătoresc așa că m-am gândit să vă prezint și vouă câteva detalii despre noua mea cazare. Prima călătorie în 2015 a fost la Iași. Chiar mi-am dorit să merg acolo, însă lucrurile nu au stat atât de bine pentru că nu am fost deșteaptă, să-mi fac și eu o cazare din timp. Dar ce să mai, hai să vă povestesc de fapt la ce sunt buni prietenii.

În momentul în care am ajuns în Iași, mai mulți colegi de breaslă, au venit să-mi arate minunatul lor oraș. M-am obișnuit rapid cu dialectul lor de a vorbi și deja îmi intrasem în formă. Chiar începusăm să vorbesc și eu oleacă mai accentuat și nu m-a deranjat deloc asta. Printre râsete am întrebat unde am să dorm pentru că eu tot timpul am fost o tipă mai libertină, așadar, trebuia să-mi las prietenii să plece și să-mi caut un hotel să mă cazez. Nu de alta, dar sunt multe locuri de cazare iasi, pe care trebuie să le examinezi îndeaproape.

N-am căutat prea mult pentru că eram în apropiere de Palas Mall și la două minute de Iulius Mall, printre care am zărit un drăguț hotel iasi, mi-a făcut cu ochiul, am intrat înăuntru, prețurile mi s-au părut normale, și m-am cazat. În cele 5 nopți pe care le-am dormit în hotel, vreau să spun că am avut aer condiționat, plasmă, frigider, bucătărie, room service la preț de meniu ceea ce mi s-a părut incredibil. Sincer, eu doar în filme mai văzusem servire la pat, nu crezusem că vreodată în viața asta voi fi servită într-un hotel cu apartamente de lux, în cameră fără taxe în plus.

Eu una m-am simțit foarte bine și pentru asta vreau să mulțumesc celor care au făcut un astfel de confort într-un astfel de hotel. Să știți că am fost mulțumită, Il Primo va fi și va rămâne un hotel care m-a satisfăcut din toate punctele de vedere. Și dacă cândva credeam că partea Iașului este plictisitoare, de data aceasta m-am înșelat. M-am distrat, iar la vară voi merge din nou, să vă spun… deja am cazarea programată!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

6 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.