Prima mea intalnire cu doctorii veterinari de la DuoVet Medias

3 Replies

Teddy Dog

Bună din nou, eu sunt Teddy. Dacă nu vă mai aduceți aminte de mine vreau să vă spun că nu de mult timp am invadat teritoriul Anielei și mă simt stăpân. Începusem să mă enervez. De câteva zile înainte de a mă duce la veterinar, părinții mei îmi tot spuneau ” Vom merge la vaccin, mami”. Mi se făcuse frică mai ales că alegerea cabinetului pentru mine nu se face atât de ușor precum a ales mami și tati să facă. Aveam o ciudă mare pe ei. Cum să-și permită ei să mă ducă pe mine la DuoVet în Mediaș? Pe când.. eu aș fi vrut să merg prin Lisabona, să colind țara, să mănânc bobițe dulci, că oricum… cu glicemia nu stau prea bine. Oamenii ăștia nu-mi dau nimic dulce.

       teddy catelul blogger

Nicio problemă. În 14.05 2015 mami și tati m-au suit în troleu și m-au dus cică la vaccin. Când am ajuns acolo, din păcate pentru că era cineva la rând a trebuit să așteptăm câteva minute. Dar ce să vezi? Eu m-am îndrăgostit de doamna doctor veterinar Ionela Vranau. Vreau să vă spun că m-a întâmpinat zâmbind și s-a comportat extraordinar cu mine. Îmi era puțină frică de ea pentru că eu credeam că îmi va face vaccinul. Din fericire, data de 14.05.2015 a fost eronată, pentru că în această dată aveam nevoie doar de o deparazitare și mai apoi să mi se taie unghiuțele. Ce mi-a plăcut când mi-au fost tăiate, de ciudă… am vrut să-i pap un deget doctoriței, pentru că a ascultat-o pe mami. Trebuia să mi le lase… să mă pot scărpina liniștit cu ele.

11328918_944137612273011_834703100_n

Părerea mea despre DuoVet Mediaș

Pot să spun că la finele ședinței a apărut în ecuație și doctorul Andrei. M-a mângâiat pe coloană și le-a spus părinților că ar trebui în timp să-mi facă porțiile de mâncare mai mici. Am fost mulțumit de domnii doctori, mai ales pentru că aveau un petshop în incinta cabinetului de unde mami mi-a cumpărat o jucărie în formă de minge care umblă singură prin casă ca nebuna. Mi-a plăcut mult cum am fost tratat așa că în 25.05.2015 sunt așteptat la vaccinare. Abia aștept! Acum nu îmi mai este frică pentru că ei sunt foarte scumpi și buni cu mine. Mulțumim DuoVet Mediaș pentru seriozitatea de care ați dat dovadă. M-am simțit foarte bine la voi și sunteți un personal tânăr cu experiență, ceea ce mă face să vă iubesc foarte mult. Vă pupă Teddy, mă duc să mănânc o bucățică de banană că am o poftă de dulce de … Ham-Ham!

10425068_413437908838026_4886851453402701243_n

 Voi unde vă vaccinați, deparazitați și cosmetizați cățelul?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

3 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.