Publicul vorbeste , eu nu vreau sa aud

Comment

Personale

Ca să nu încep prin a mă descărca nevrotic şi să aveţi impresia că staţi de vorbă şi citiţi o nebună , mai bine mă gândesc că oricine încearcă să-mi dea sfaturi cum să-mi fac prin casă, cum să-mi pun perdeaua sau cum să-mi usuc chiloţeii pe sârmă, merită să o mai muşte odată . Mai nou , toate planurile mele , ar trebui schimbate şi reconstruite că X i-a spus lui Y că nu are rost să îţi cumperi mobila dacă ştii că stai în chirie şi poate peste un an te muţi.

Mi se pare mie cel puţin mai deplasat pentru că poţi lua mobila cu tine atâta timp cât există în oraşul acela destule chirii. Nu bat apropo la nimeni, dar eu sunt aşa sătulă să îţi aranjeze viaţa toată lumea cu ideile lor i-ar tu să te faci că nu-i auzi dar să fii forţat să iei în considerare deciziile altora. Nu-mi plac treburile astea. Ce problemă ar putea fi dacă eu doresc să mobilez şi să aranjez un apartament care de fapt nici nu e al meu că eu locuiesc cu chirie???

Nu vreau să aud nimic, să ştiu nimic, de la public. Adică de la cei care încearcă să controleze o parte din mine.. Sper că nu veţi reuşi!!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.