Rochii marimi mari pentru femei grăsuțe de la StilMaxim.ro

5 Replies

Totul despre femei

De câțiva ani încoace, m-am confruntat cu o problemă. Problema mea era că niciodată nu găseam pe cineva disponibil care să-mi croiască rochiile așa cum mi le desenam în creier. Cred că fiecare femeie dorește să aibă o colecție a ei, sau dacă nu se poate a fi o colecție doar pentru mine, măcar să fie ceva cu stil, cu stil maxim cum aș spune eu. Problema mi s-a rezolvat.  Am cunoscut-o pe Cristina, cea care avea să-mi ofere cea mai drăguță rochie de scufiță, așa cum îi spun eu. Cristina este cea care a lansat de curând StilMaxim.ro, un site de rochii, bluze, pantaloni, compleuri și costume, pe toate mărimile, până la 62 chiar.

rochii marimi mari

Rochiile mărimi mari nu mai sunt o problemă

Cine mă știe poate confirma că sunt o persoană destul de grasă. Să zicem așa pe românește, ca să nu o mai spun pe ocolite ” grăsuță”, că eu nu sunt grăsuță, sunt grasă. Și totuși mi-am găsit de unde să-mi achiziționez haine cu stil, la modă și la un preț modest. Pentru asta, aceste rochii marimi mari vă vin ca și o recomandare, pentru voi, dacă vă doriți să arătați bine la o nuntă, la o petrecere sau la un eveniment.

rochii marimi mari

Rochia pe care eu am cumpărat-o este dintr-un material extraordinar de bun, sclipitor, cu un voal roșu ce acoperă imperfecțiunile, dar te face să arăți șic și la modă, așa cum mi-am dorit de fapt. Pentru mine, magazinul StilMaxim.ro a fost ca și căzut din cer. M-am bucurat tare mult că am reușit să găsesc ceva pe placul meu. Pe lângă asta, cei în fața cărora m-am tot plimbat, au zis că rochia mi se potrivește perfect și parcă sunt ca o scufiță roșie. Ce-i drept, aceeași părere am avut și eu.

Vrei să fii sexy deși ești grăsuță? Încearcă StilMaxim.ro

Greutatea nu mai are nicio legătură, dacă îți cumperi hainele de aici. Pentru că hainele se găsesc pe orice măsură dorești. Cei de la StilMaxim.ro Din această lună, vă voi prezenta mereu care sunt hainele pe care eu le îmbrac, nu de alta, dar mi-am promis mie că voi rămâne fidelă acestui magazin. De ce? E simplu! Am găsit ceea ce am căutat, sau pot spune că am găsit mai mult decât am căutat. StilMaxim.ro este locul de unde eu îmi voi reînnoi garderoba anuală. Am simțit cumva că hainele și sufletul puse în ele.. parcă sunt menite să se potrivească perfect cu stilul meu de viață.

rochii marimi mari

Nu mai sta pe gânduri. Intră pe StilMaxim.ro și vezi ce fel de rochii marimi mari, compleuri, bluze sau pantaloni îți fac cu ochiul!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

5 comments

 1. Anca

  Sunt.. ok rochiile, nu prea tineresti.. Bloggerul roman are o problema in a fi mai obiectiv daca primeste ceva, ori produs, ori bani, dintr-o data devine cel mai mare laudator al unei firme..

  1. User Aniela Deby Post author

   Anca e trist ceea ce spui, eu nu sunt blogger. 2. Rochia are bon, deci e cumpărată, link-urile din articol sunt nofollow, deci e nu e advertorial. Acum să o luăm pe aia bună, brandul chiar e bun, iar ca dovadă te poți documenta înainte. 3. Nu eşti obligată sa-ți placă, aici e despre mine, despre ce cred eu și ce-mi place mie. 4. Eu cred că tu n-ai idee cum e să fii un om grăsuț și să nu-ți găsești haine deloc.
   5. Te mai aștept cu drag pe aici.

 2. Miha

  Am văzut acest brand la târg. Nu mi-au plăcut deloc. Doamna foarte persuasiva. Enervant chiar. Nu m-a convins pentru ca nu avea cu ce. Am fost foarte dezamăgită. Degeana aveau mărimi mari când nimic nu era pe gustul meu.

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.