S-a deschis Delicios Gourmet!

Comment

Recomandări


Delicios Gourmet,din Caracal, un loc magic ce promite bucate alese la prețuri competitive. Marea lansare a avut loc sâmbătă, 05 octombrie, iar petrecerea a fost cu totul specială. I-au invitat pe toți să le fie alături, cu mic cu mare, în Strada Mihai Eminescu, numărul 1, bloc 1A, între orele 10.00 și 22.30, să petreaca împreună o zi memorabilă.

Le-au pregătit zeci de surprize și concursuri, atât pentru adulți, cât și pentru copii, iar animatorii profesioniști au asigurat o atmosferă electrizantă.

Delicios Gourmet înseamnă, în primul rând, calitate

Delicios Gourmet, cel mai nou local din Caracal, se adresează tuturor celor care își doresc preparate de calitate, într-un decor aparte, studiat cu atenție. După o perioadă lungă de teste și rețete, putem spune cu siguranță că preparatele noastre vor satisface cele mai pretențioase gusturi, fie că vorbim de burgeri, shaorma sau produse din carne de pui. 

Una din garanțiile unei experiențe culinare deosebite o reprezintă ingredientele de primă calitate, atent selecționate de specialiștii noștri. 

O degustare, cât ziua de mare

Pentru pofticioși, dar și pentru curioși, vă anunțăm că din ziua marii deschideri a restaurantului  Delicios Gourmet, toți cei care au fost alături de ei vor avea ocazia să guste din preparatele lor, cu care ne mândrim atât de mult.

Avem și însă și o regulă: toată lumea care a vrut să fie alături de ei trebuia să se pregătească cu o bună dispoziție și foame „cât cuprinde”.

Ghicește ingredientele și impresionează-ne

Copiii au fost deosebiti de încântati de cele trei concursuri „Ghicește ingredientele” desfășurate de-a lungul zilei, premiile fiind garantate să aducă zâmbete pe fețele celor mici. Pentru adulți, au pregătit o serie de tombole cu premii surpriză: vouchere de reducere, gratuități și multe, multe alte surprize.

Te așteapta la Delicios Gourmet pe 05 octombrie! Fii alături de ei și pe Facebook: urmărește-ne pe pagina oficială Delicios Gourmet.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.