Sfaturi de urmat pentru ca site-ul tau sa aiba un DESIGN MODERN si ATRAGATOR

Comment

Recomandări

Un site bine realizat reprezinta un punct forte indiferent de serviciile pe care doresti sa le faci cunoscute cu ajutorul acestuia. Mediul online este intr-o continua dezvoltare si este necesar ca si site-ul tau sa tina pasul cu schimbarile din domeniu, indiferent ca este vorba despre un site de prezentare sau un magazin online. Primul lucru la care te gandesti atunci cand iti doresti un site este cel mai probabil modul in care o sa arate, adica design-ul acestuia. Este foarte important ca modul in care se prezinta sa atraga de la prima vedere iar design-ul este primul lucru pe care un vizitator il observa. Se pot aplica multe tehnicei de web design pentru ca un site sa fie de succes si sa tina pasul cu competitia.

Creare site

Un logo reusit, imagini de calitate, un site curat si usor de navigat sunt doar cateva dintre lucrurile care ii atrag pe vizitatori. Foloseste-te de cele 8 sfaturi care te vor ajuta sa ai un site de succes.

  1. Porneste de la o simpla idee. Ai o idee? Vezi daca se poate materializa. Incearca sa comunici foarte bine cu echipa care se va ocupa de proiectul tau si ofera-le cat mai multe detalii despre cum te-ai gandit ca ti-ai dori sa arate site-ul tau. Fie ca este vorba de anumite culori folosite, forme sau imagini asigura-te ca vei comunica fiecare detaliu. In acest fel cresc sansele ca produsul final sa fie foarte apropiat de ceea ce ti-ai imaginat.
  2. O poza face cat 1000 de cuvinte. Nu degeaba aceasta zicala este atat de cunoscuta si atat de des folosita. Este un lucru cate se poate de adevarat. Foloseste-te de faptul ca ai idei nelimitate si de spatiul gol inca neutilizat si vino cu o imagine de la care ti-ai dori sa porneasca restul elementelor vizuale.
  3. Importanta fonturilor in web design. Uneori cea mai buna idee este si cea mai evidenta. Gandeste-te care este punctul forte al site-ului tau din punct de vedere al design-ului si pune accentul pe acesta. Un spatiu curat si alb cu un font care atrage atentia este ceea ce are nevoie un site modern si functional. Nu-ti fie teama si opteaza pentru idei extravagante, pentru un scris mare si usor de citit asta daca nu exista alte elemente de design la fel de pronuntate.
  4. Modul in care sunt aranjate elementele. Modul in care sunt aranjate titlurile, fonturile, organizarea continutului joaca un rol decisiv in web design. Detalile de aranjare in pagina ajuta navigarea si le ofera vizitatorilor o experienta minunata lucru care ii va face sa-si mentina interesul.

  5. Un design personalizat sau un template. Indiferent de varianta folosita exista intotdeauna modificari si imbunatatiri care pot fi facute pentru ca nevoile si asteptarile tale de la site-ul in curs de realizare sa fie indeplinite. Un site web reprezinta imaginea afacerii tale, a companiei sau a organizatiei si este cel prin intermediul carora se comunica ideile, politica si dorintele acestora. Asigura-te ca produsul final este cel mai apropiat de ceea ce ti-ai imaginat.

  6. Imagini de calitate. Un fotograt priceput sau un bun ilustrator priceput este esential atunci cand vorbim de calitate imaginilor. Imaginile nu sunt doar niste elemente vizuale, ele sunt cele care fac diferenta dintre un site web performant si unul care nu atrage deloc.

  7. Design-ul responsive. Un site intampina o problema cu adevarat serioasa atunci cand nu poate fi accesat de pe orice dispozitiv. Daca site-ul exista si nu are design responsive nu trebuie modificat intregul site. Se va crea o versiunea cu un design special pentru dispozitivele mobile.

  8. Imbunatatirile se pot face constant. Se porneste de la o idee care se va dezvolta in mod treptat. Nu trebuie aplicate toate aceste tehnici imediat cum ati inceput crearea unui site. Bineinteles, mereu exista loc de mai bine si domeniul web design-ului este intr-o continua evolutie. Cel mai bine este sa alegeti calitatea si nu cantitatea sau rapiditatea cu care este realizat.

In concluzie, un site performant este ceea ce ai nevoie. Pleaca de la o idee, comunica, implementeaza si bucura-te de un website asa cum ti-ai dorit. Un site care corespunde nevoilor si cerintelor pietei si care sa le ofere vizitatorilor cea mai placuta experienta este cu siguranta ceea ce iti doresti.

Sursa: Compania de Web Design: logichub.ro

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.