Cum am spart un S8 Plus de două ori!

3 Replies

Personale

Cum am spart un S8 plus de două ori?! Păi să începem cu începutul. Mi-am luat S8-ul Plus în iunie. Eram entuziasmată maxim și mi-am zis că nu ies cu el afară până nu îi cumpăr husă și folie de sticlă. Dar cum prostia din mintea mea trebuia să se manifeste într-un fel, am luat telefonul și am ieșit cu el la restaurant. Însă nici nu am ajuns bine la restaurantul la care voiam să merg că nebunia vieții s-a întâmplat. M-am dat jos din taxi să salut pe cineva și din greșeală telefonul mi-a căzut din mână și aia a fost. S8 Plus cumpărat de o zi, spart la prima folosință! Să spargi un S8 Plus nu e chiar așa de greu. Mai ales atunci când nu e protejat de o folie sau de o husă.

s8 plus spart

Ce am făcut după ce l-am spart?!

Ce mai era de făcut decât să stau să-mi plâng de milă. Am așteptat cumințică să mi se activeze asigurarea și pe urmă l-am trimis în service l-a schimbat ce trebuie… Dar ce credeți? Între timp au trecut câteva luni, având noroc cu husele și cu foliile pe care le-am achiziționat apoi de la Ciocotec. Dar neevitabilul s-a produs. A venit iar luna aia în care m-am simțit eu șmecheră și mi-am zis că doar nu sunt dependentă de o folie și de o husă. Așa că ciuciu! Vorbind la telefon l-am scăpat pe stradă aiurea… Rezoluții? L-am trimis iar în service!

Când spargi un S8 Plus de două ori tragi două concluzii!

  1. Prima concluzie că întotdeauna telefonul meu va trebui să aibă cel puțin una dintre aceste huse Samsung Galaxy S8 Plus. O husă e extrem de importantă. Iar asta am simțit-o pe propria-mi piele.
  2. A doua concluzie trasă după ce mi-am spart telefonul la intervale apropiate a fost să nu mai țin niciodată, niciun telefon în mână, dacă nu are folie de sticlă. Așa că folia de sticlă e obligatorie la orice telefon îmi intră pe mâini.

Ce-am realizat după concluziile de mai sus…

Acum pe bune și chiar fără nicio reclamă gen, mi-am luat huse și folii din Oradea, Cluj și Dubai. Dar niciodată nu țin mai mult decât cele de la Ciocotec. Zic că mi-am luat în fiecare lună. Mai ales pentru cei care nu știu, foliile de sticlă la ecranele curbate se crapă fără să le lovești. De multe ori am avut impresia că e de la unghiile mari pe care le am la purtător. Nu e ca și cu foliile sau aceste huse iphone 8 Plus, pentru că ecranele sunt curbate și e nevoie de ele. Și tocmai, că nu e iPhone, nu e telefon de fițe.

Citește și despre: Citatele motivaționale ale lui Tom Hanks!

Vă recomand să nu vă țineți telefoanele fără protecție. E mai mișto să previi – decât să dai mereu câte 100E în cazul fericit ( dacă ai asigurare) la fiecare prostie pentru care am trimis deja două ori telefonul în service. Oricum am avut cu el ghinion din a doua zi. Mulți ziceau că nu știu să am grijă de lucrurile mele, dar ei nu înțeleg că tocmai atunci când am grija cea mai mare… atunci vine nenorocirea.

Sunt curioasă să știu dacă ați trecut și voi prin experiențe de genul ăsta.

Și cât de eficient ar fi fost dacă v-ați fi protejat telefonul. Bine, există cazuri când de multe ori cu tot cu husă s-au bușit. Dar atâta timp cât ai folie de sticlă de calitate premium, e altceva. Așadar, aveam pe suflet să vă spun să aveți grijă de telefoanele voastre. Și oricât de scump ar fi telefonul, să vă gândiți să nu vă luați huse cu 30 de lei și nici folii cu 10 lei, pentru că nu sunt bune de nimic.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

3 comments

  1. Daniela

    Mi s-a intamplat si mie ceva asemanator, doar ca o singura data si bine. Mergeam frumos prin parc, primesc un apel, iar in acelasi timp ma striga cineva cunoscut. Bine-nteles ca m-am intors brusc sa vad cine ma striga in timp ce imi scoteam telefonul din buzunar si inevitabilul s-a produs. Telefonul a cazut direct pe ciment, iar, ca sa fie treaba completa, i-am dat si un picior trimitandu-l direct in bordura. Dauna totala..nu aveam nici asigurare la el.

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.