Sunt #pebarbamea

8 Replies

Personale Totul despre femei

 E vară deja şi peste tot vezi doar reclame luminoase şi panouri publicitare care te trimit cu drag la mare . Uşor de zis, greu de făcut. Pentru că iniţial gândind doar, pare extra-mega-uşor, dar când socoteşti câte intră în planul tău financiar, dai de greu. Însă nu pentru mult timp, pentru că îmi amintesc cu bucurie că sunt #pebarbamea , cu sprijin financiar propriu, realizând în viaţă asta ceva : O intrare fastuoasă pe podiumul existenţei , acolo unde am muncit din greu , să mă pot realiza cât de cât, având frumoase economii pentru vara asta.

Sunt #pebarbamea

Astfel fiind spuse, trec direct la atac şi elaborez un plan de vacanţă fiind #pebarbamea, completând tot ce îmi lipseşte şi cu mare bucurie îmi anunţ iubitul . ” Dragul meu, mergem la mare” . Şi privesc în ochii lui imenşi , albaştrii ca marea şi văd câtă bucurie are că este invitat şi că de fapt  “el” este cea mai importantă fiinţă din viaţa mea. Imaginaţi-vă doar faptul că pentru prima dată am reuşit să fiu #pebarba mea , aşa am reuşit să ies de pe barba lui . Pentru că până acum, tot el mă invita pe mine ..

Viaţa are şi coborâşuri şi urcuşuri , dar când te gândeşti la realizările făcute pe barba ta, primeşti aripi pentru a merge înainte. Realizările făcute pe barba părinţilor sunt preţioase dar realizările făcute pe barba mea ca şi om, ca şi adult, îmi aduc satisfacţia deplină că nu am crescut şi nu trăiesc degeaba .  E vara mea, fiindcă sunt #pebarbamea.

Vara asta e a mea , fiindcă sunt pe barba mea .  Soare, mare , de 5 stele , să mă scald acum în ele . Fiindcă este vara mea, o petrec #pebarba mea. În această vară, Philips lansează provocarea „Fii pe barba ta!”, prin gama de produse Click & Style, două modele de aparate de îngrijire versatile, pentru orice stil. Mai multe detalii găsiţi pe site şi pe Facebook.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

8 comments

  1. Diana Elena

    Abia astept sa fiu si eu pe barba mea :)) acum sunt doar semi/pe barba mea, sa ai o vara frumoasa in continuare!

  2. Diana Elena

    sa am un job :)) acum nu am, doar am o ocupatie care imi asigura un venit suplimentar destul de modest 😀 insa sper ca saptamana asta sa primesc o veste buna de undeva 😀

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.