Sunt rautacioasa cu cine merita

Comment

Să vorbim despre sentimente..

Nu sunt încrezută. De multe ori când eram copil, nu ştiam să fac diferenţa dintre răutăcios şi încrezut, aşa că pentru mine era tot una. Însă, acum lucrurile s-au schimbat şi în creieraşul meu. Ştiu sigur că uneori nu aş vrea să fiu răutăcioasă, dar nu înţeleg de ce toţi impertinenţii au treabă cu mine şi se bagă cu forţa în sufletul meu.

sunt rautacioasa

Am primit o educaţie bună de la părinţii mei, dar pentru asta nimic nu mă va lăsa să încetez cu răutatea. Ştiu că nu e bine, dar am învăţat să dăruiesc tuturor înapoi ceea ce mi se oferă, monedă cu monedă şi dinte pentru dinte. Dacă îţi dai sufletul, inima, îmi acorzi atenţie şi nu mă bârfeşti, vei avea parte de tot suportul meu moral.

Dacă eşti ordinară şi faci pe şmechera, răutatea mea va creşte atât de mult cât îţi va creşte ţie fărul de păr pe zi. Câte un pic, câte un pic, până cand va fi lung de tot, pentru că nu ştiu cum să-ţi explic, dar nu duc lipsă de calciu. Chiar dacă uneori sunt prea răutăcioasă, tu vei înţelege cu timpul că tot ce fac, eu fac pentru binele tău.

Răutatea mea le-o ofer doar cui o merită. Nu-mi irosesc răutatea pe oameni slabi ci pe oameni cu care vreau să mă confrunt. Ce spui, merită să te confrunţi cu cineva slab? Iubesc oamenii puternici, ei m-au rănit cel mai mult dar le-am demonstrat că răutatea e mai mult decât un adjectiv.

Înainte vă spuneam să fiţi drepţi, să nu fiţi răutăcioşi, să fiţi cuminţi, dar eu am învăţat pe parcurs că pe cât de bun eşti, lumea te va lua de prost. Fii de treabă! Dar fii răutăcioasă când cineva vrea să te calce pe cap şi nu permite nimănui să-ţi pomenească răutatea.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.