Suplimente naturale și alte ajutoare pentru sistemul imunitar

2 Replies

Norocele

Un sistem imunitar puternic poate îndepărta destul de eficace și rapid orice microbi aducători de boală, însă un sistem imunitar slăbit poate să facă exact contrarul: să invite microbii și virușii pentru a pune stăpânire pe organismul nostru. Dar uite că există anumite suplimente nutritive și alte ajutoare simple care pot împiedica slăbirea sistemului imunitar.

sanatate
Corpul uman își are propriile mecanisme de auto apărare pentru a împiedica relele să se abată asupra corpului nostru și pentru a preveni boala atât de supărătoare. Acest sistem de auto-apărare al corpului este format din anticorpi, organe, celule și țesuturi care împreună sunt denumite așa cum știe fiecare: sistemul imunitar.
Acest sistem este atât de inteligent încât poate identifica microbii ce aduc necazuri și îi pot distruge înainte să ne atace organismul și să instaureze boala. Dar oare acest lucru îl poate face sistemul imunitar tot timpul?
Nu.

Știi de ce?

Pentru că odată ce nu este întreținut și întărit în permanență cu ajutorul unor suplimente nutritive sau a altor ajutoare, acesta începe să devină mai slăbit, așadar mult mai expus la boală. Ce poți face?
O dietă echilibrată, însoțită de administrarea regulată de suplimente nutritive face minuni pentru sistemul imunitar
Este imposibil să putem numi un singur produs care să fie baza unei alimentații sănătoase și, implicit, a unui sistem imunitar puternic. De aceea, concentrațiile mari de ingrediente din natură, precum se întâmplă în cazul acelor suplimente nutritive bio din magazinele naturiste și farmacii, sunt secretul pentru starea de bine și vegherea permanentă a stării organismului.

Vrei să știi câteva suplimente nutritive 100% naturale și cu ingrediente atent selecționate pentru sănătatea ta?

Ai putea să te bazezi pe produsele bio Canticer, Biobran 1000 și Revidox. Împreună sau separat, fiecare dintre aceste adjuvante este ideal pentru a fi administrat cu regularitate pentru o sănătate de fier și pentru îmbunătățirea funcțiilor de apărare ale sistemului imunitar.

Biobran 1000 conține extract din drojdie, amidon din porumb și 1000 mg de Arabinoxilan, ceea ce îi dă și numele. Este un supliment natural alimentar plin de nutrienți și ingrediente benefice pentru organism, vitamine, minerale și surse de energie excelente pentru stimularea funcțiilor sistemului imunitar.

revidox

Cât despre produsul Revidox, acesta este preferatul celor care își doresc să nu îmbătrânească prea repede, să se simtă mereu plini de energie și să aibă o inimă sănătoasă și vioaie, aptă pentru toate rutinele de zi cu zi. Proprietățile antioxidante, anti-îmbătrânire și cardioprotectoare ale suplimentului alimentar Revidox îl recomandă pentru administrarea a câte unei capsule în fiecare zi, în timpul micului dejun.

Dacă aceste suplimente nutritive pot consta într-un ajutor adiacent unei diete alimentare sănătoase și proaspete, și alte lucruri sunt benefice pentru sistemul imunitar slăbit
Exercițiile regulate sunt, de asemenea, un aspect important într-un trai sănătos și în construirea unui sistem imunitar puternic. A face sport în permanență, fie și câte puțin, duce la menținerea unei greutăți corporale bune, la niveluri scăzute de colesterol și la stimularea sănătății cardiovasculare.

De asemenea, renunțarea la obiceiurile nesănătoase precum fumatul, băutul în exces și mâncatul de junk-food este o idee foarte bună, binevenită în situația în care începi să te îngrijești mai mult de sănătatea ta. Asta și consumul de apă mai multă te pot ajuta în mai multe moduri. Oxigenarea sângelui sporește și eficiența celulelor corpului, dar un nivel crescut de apă în organism este asociat și cu prevenirea afecțiunilor precum artrita.

Toate aceste lucruri și schimbări în rutina noastră, plus acele suplimente nutritive naturale de administrat periodic, ne pot îmbunătăți funcțiile sistemului imunitar, apărându-ne împotriva bolilor și microbilor care pândesc la tot pasul.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

2 comments

  1. Aneta

    Vine primavara si pana incep sa iasa legumele autohtone si verdeturile chiar ca ne trebuie ceva suplimente. Chiar ma gandeam ca asa slabita ca primavara asta nu m-am simtit niciodata!

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.