>Surori..mereu!

7 Replies

Personale

>Atunci cand cel mai mic il respecta pe cel mai mare..,iar cel mai mare il iubeste..pe cel mai mic,se creeaza o frumoasa atmosfera familiala.Dintre toate comorile pe care mi le va lasa mami si tati,nu e niciuna mai de pret ca “sora mea”E o prietena data de Dumnezeu,o prietena caruia nimeni nu-i poate tine locul,si odata pierduta…nimeni nu o poate inlocui,pentru ca e sora mea!
Eu si cu sora mea..suntem ca doua ace ale aceluiasi ceas,eu sunt acul cel mare,ea e acul cel mic..dar amandoua aratam aceeasi ora!
Sora mea, cu toate ca nu-i prea arat,e totul pentru mine.(Daca ii arat,mi se urca in cap):))!Surioara..,
Trebuie sa iti scriu postul asta,pentru ca,chiar il meriti!
Vreau sa incep prin a-ti multumii ca imi esti prietena de atatia ani,insemnand mai mult ca orice altceva.
Iti multumesc ca mi-ai fost alaturi la toate prostioarele si implinirile pe care noi le-am realizat..
Iti multumesc ca ai fost cu mine in toate intamplarile ciudate,in toate nebuniile si in aproximativ toate momentele fericite.Multumesc surioara,ca treci peste toate rautatile pe care.. ti le fac, zi de zi..:.Multumesc ca ai devenit atat de speciala pentru mine si esti o sora caruia i-am oferit tot ceea ce am putut.Surioara,trebuie sa iti spun ceva…
O fi bine,n-o fi bine ..sunt dependenta de tine.M-am obisnuit cu tine,sa fi mereu langa mine,prietena mea si sora mea!Vreau sa fi mereu langa mine,iar eu o sa fiu mereu langa tine..si sa fim prietene mereu!Te iubesc surioara..Azi e o zi speciala pentru ca in 5 martie a fost ziua mea..acum in 10 martie,este ziua ta!
Iti doresc ca tot ceea ce tu iti doresti Dumnezeu sa implineasca,sa ai parte doar de impliniri,fericire,sanatate,si multa,multa iubire!La multi ani surioara,in primavara  vietii tale,si sa fi iubita!


La Multi Ani!,din partea surorii mai mari!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

7 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.