Tricoul il face pe blogger,sa stiti!

12 Replies

Norocele

De când mă ştiu,întotdeauna când  a trebuit să plec undeva,m-am îmbrăcat reprezentativ.Adică în aşa fel în care ar trebui să mă afişez la o ceremonie,într-o excursie sau la un muzeu.Aşa şi la blogmeet-uri.
Întotdeauna mă  îmbrac adecvat  să mă simt lejer  şi să arăt şi bine ..dar mi-am dat seama ,nu de mult.. că un tricou îl pot purta oriunde şi nu mai pierd timpul să probez o mulţime de ţinute.

Cum mă îmbrac peste tot,mai nou?Într-un tricou bineînţeles.Îmi plac tricourile simple. Sunt zile când îmi plac si tricourile cu mesaj inscripţionate . Depinde,în ultima vreme am început să port doar tricouri serioase…multe tipuri dar în special polo, cu o culoare plăcută şi bineînteles cu un aer magnific ca şi cum aş purta o piesă vestimentară de artă,pentru că le îngrijesc foarte bine.

Tipurile de tricouri care îmi plac mult şi nu mă pot sătura de ele sunt cele cu nasturi sus la guler şi cele cu decolteu.Culorile mele preferate sunt albastru,roşu şi verde.Tind să cred că albastru îmi stă mai bine …dar se nimereşte să port tot verde plus că am de gând ,atunci când mai merg la Iulius Mall, să îmi duc tricoul la inscripţionat şi  să scrie pe el”Aniela Deby, de la www.deby.ro”. Nu-i aşa că pare interesant?

Acum să vă arăt cum îmi stă într-un tricou!

Ce tricouri port ca bloggeriţă?Tricouri simple!12 din 15 prieteni  bloggeri poartă tricouri.

De ce?Pentru că tricoul îl face pe blogger!
De ce îi face tricoul pe bloggeri?
Pentru că şi ei se simt confortabil,le pot personaliza uşor şi sunt întotdeauna utile.Un tricou până la urmă îl poţi îmbrăca la orice eveniment ,mai ales dacă te  face să arăţi şi bine.Poţi chiar ieşi  şi în evidentă dacă ai un tricou frumos.

Luna asta am şi o nouă preferinţă.Îmi doresc tricoul ăsta,bineînteles mărimea L sau Xl,ca e foarte dragut:D

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

12 comments

  1. Lilly

    tricourile sunt cele mai lejere, si daca sunt de bumbac sunt foarte ok 🙂 si eu port desi recunosc ca imi plac foarte mult camasile, bluzitele, chestiile mai feminine, eu nu pot numi un tricou polo feminin, depinde si de eveniment dealtfel si de starea mea de spirit 🙂
    vara imi plac mult fustele si rochitele, as vrea sa am multe multe sa nu-mi incapa in dulap 🙂

  2. stiLizer

    Tricou’ ăla care-ţi place ţie de pe Zorile este pentru bărbaţi. Acu’ e una din două: ori te îmbraci de la bărbaţi ori … atât :))

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.