Un gest face cat o mie de cuvinte care spune: Te iubesc!

2 Replies

Personale Să vorbim despre sentimente..

Uitam sa dovedim oamenilor de langa noi cat de importanti sunt si lucrurile cele mai mici de multe ori sunt si cele mai importante. Cum te-ai simti atunci cand va sta langa tine, cu tine in pat doar sa te mangaie si sa te ciupeasca pentru ca-i esti draga, cum ar fi ca el sa iti sopteasca la ureche cele mai aiurite lucruri iar tu sa razi ca o zapacita? Dar oare cum te-ai simti atunci:

Când îţi face un ceai dacă vede că ţi-e frig, când îţi aduce ceva bun, oricât de mic, atunci când se întoarce acasă, când se uită cu ochii zâmbind la tine ca şi cum ar avea în faţă cel mai drag şi cel mai frumos om de pe acest pământ, când toate acestea şi multe altele si  îţi spune că te iubeşte. Şi fiecare îndrăgostit reuşeşte să spună ‘te iubesc’ într-un fel al lui, prin micile gesturi pe care le face zi de zi, gesturi ce sunt nimic altceva decât dovezi de dragoste. Dar .in ziua de azi lumea este prea ocupata ca sa mai dea atentie unor astfel de gesturi.

Într-o lume aglomerată şi agitată uităm, de cele mai multe ori, să acordam importanţa cuvenită micilor dovezi de dragoste de zi cu zi si riscam sa ne pierdem partenerul doar pentru singurul fapt ca el va considera in timp ca nu este iubit. Ar trebui sa ne facem timp totusi si de astfel de maruntisuri, pentru ca la randul nostru suntem oameni si niciodata nu suntem noi multumiti, daramite sa mai multumim pe altii, dar cand vine vorba de persoana iubita ar trebui sa ne dedicam cu tot sufletul si sa vedem lumea prin ea. Atunci veti vedea lumea cu alti ochi.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

2 comments

  1. iani

    >A da o dovada de dragoste persoanei iubite inseamna bucuria de a oferi, emotia care ii lumineaza ochii celui drag si inca o amintire frumoasa care va leaga. Iti poti arata iubirea prin gesturi neasteptate, cum ar fi un picnic in parc, la lumina lunii, prin trei-patru versuri pe care i le dedici sau punandu-ti preferintele pe planul doi un pic, pentru a-i face o placere.
    Ce-ar fi sa renunti la o mica placere personala ca sa-i dovedesti persoanei dragi cat de mult o iubesti? Sentimentele se exprima mai bine prin gesturi decat prin cuvinte. Un mare gest de dragoste nu inseamna neaparat ceva costisitor; nu vorbesc despre pantofi si accesorii scumpe, ci despre a renunta la o iesire in oras cu prietenii pentru a-i face o supriza celui drag, cum ar fi un picnic pe covor la lumina lumanarilor, un moment romantic de care isi va aduce aminte cu placere mult timp.
    O plimbare prin padure si multe altele sunt un alt fel de a spune “te iubesc!”.

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.